🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

27 inch 2k qd oled almayı düşünüyordum ne önerirsiniz ? En iyisi olsun istiyorum.

Bu ve muadili olan yeni modeller için metin netliği konusunda bir fikri olan var mı?

Çok sayıda oled monitör deneyimledim ancak söz konusu problem fazla can sıkıcı. Şu an msi qd-oled kullanıyorum ve mactype adlı yazılım bir nebze sorunu hafifletiyor olsa da, hemen yanında bulunan ips monitöre baktığımda bunu tekrar kullanasım gelmiyor. Umarım bir iyileştirme olur.

Bu ve muadili olan yeni modeller için metin netliği konusunda bir fikri olan var mı?

Çok sayıda oled monitör deneyimledim ancak söz konusu problem fazla can sıkıcı. Şu an msi qd-oled kullanıyorum ve mactype adlı yazılım bir nebze sorunu hafifletiyor olsa da, hemen yanında bulunan ips monitöre baktığımda bunu tekrar kullanasım gelmiyor. Umarım bir iyileştirme olur.
Gen 4 Woled ile QD oled denk seviyede şu an. Metin netliği lazımsa 4k mini led IPS var.

Gen 4 Woled ile QD oled denk seviyede şu an. Metin netliği lazımsa 4k mini led IPS var.
Tavsiye için teşekkür ederim, bu ürün tanıtıldığında takip ediyordum fakat uzun süre Türkiye'ye gelmemişti. Farklı markanın denk bir ürününe sahibim o yüzden tekrardan ips panel almak pek akıl kârı gibi görünmüyor. :)

Tavsiye için teşekkür ederim, bu ürün tanıtıldığında takip ediyordum fakat uzun süre Türkiye'ye gelmemişti. Farklı markanın denk bir ürününe sahibim o yüzden tekrardan ips panel almak pek akıl kârı gibi görünmüyor. :)
Sizde haklısınız. 4k gen 4 QD-Oled modellere yönelmenizi öneririm.

Gen 4 W-Oled (şu anlık en güncel gen 4 var) panel kullanıyor. Ön sipariş ürünü. Mat kaplamaya sahip. Parlaklığı 368nit ile LCD seviyesinde. Renk olarak da QD-Oled gibi canlı. TR de satılan (rekabetçi odaklı 500hz Oled monitörleri saymazsak) en iyi 2k monitör bu şu an. Eski Firmware sürümünde renk doğruluğu bakımından sorunlar varmış, beta firmware sürümünde çözülmüş. Eğer size eski versiyon gelirse güncellemeyi unutmayın.
www.technopat.net/sosyal/konu/500-dolarlik-4-nesil-woled-panelli-2k-280hz-gigabyte-mo27q28g-duyuruldu.3780148/
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Uzun vadede oled naısl sıkıntı yapar mı

knk taksit gelmeyecek, bir kaç güne ön siparişten çıkacak gibi, blackfridayde bunun alternatifi yok gibi. Yeni çıkanlardan dell var ama bilemedim. Bunun fiyatı düşerse black fridayde bu alınabilir. Sanırım bunu gigabyte almak mantıklı. Teknik servisi güven vermiyor gigabytenin bir tek.
taksit gelmeyeceğini nereden biliyorsun dostum? tahmin mi bilgi mi?

Incehesap da eklemiş buyuk ihtimal 19undan sonra 1500 tl kampanyasi bitince stoklara koyacak ordan 3 Taksit almak mantıklı gibi

taksitli almak isteyenler için bazı bankaların yeni müşterilere faizsiz taksitli nakit avans kampanyası oluyor o şekilde bir şey takip edin derim.

Incehesap da eklemiş buyuk ihtimal 19undan sonra 1500 tl kampanyasi bitince stoklara koyacak ordan 3 Taksit almak mantıklı gibi
incehesap yeni mi ekledi acaba yoksa sattı stok mu bitti gösteriyor şuan çünkü incehesapta şuan 3 taksit olayı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tebilonda 28i 3e bölüyor hatta 500 lira daha ekleyip 4 taksit alınabiliyor. Acaba kampanya bittikten sonra zaten fiyat buralara mı gelir? Aynı hesaba gelirse şimdiden de almak mantıklı taksitli almak isteyenler için

O kampanyada onları fazla etkileyen bir şey olmuyordur herhalde. PC Hocası ile kampanyalı hazır sistem çıkardılar sonuçta ve 200 stok vardı. Oled monitörü kaç kişi alacak? 50 stok gelmiştir veya gelmemiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,960
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri