Şu an konusuna yazıyorsun zaten27 inch 2k qd oled almayı düşünüyordum ne önerirsiniz ? En iyisi olsun istiyorum.
Gen 4 Woled ile QD oled denk seviyede şu an. Metin netliği lazımsa 4k mini led IPS var.Bu ve muadili olan yeni modeller için metin netliği konusunda bir fikri olan var mı?
Çok sayıda oled monitör deneyimledim ancak söz konusu problem fazla can sıkıcı. Şu an msi qd-oled kullanıyorum ve mactype adlı yazılım bir nebze sorunu hafifletiyor olsa da, hemen yanında bulunan ips monitöre baktığımda bunu tekrar kullanasım gelmiyor. Umarım bir iyileştirme olur.
Tavsiye için teşekkür ederim, bu ürün tanıtıldığında takip ediyordum fakat uzun süre Türkiye'ye gelmemişti. Farklı markanın denk bir ürününe sahibim o yüzden tekrardan ips panel almak pek akıl kârı gibi görünmüyor.Gen 4 Woled ile QD oled denk seviyede şu an. Metin netliği lazımsa 4k mini led IPS var.
4k dual modlu modellerden 5 bin TL daha pahalı ama 1152 zone bulunduruyor. HDR1000 sertifikası var. Renk doğruluğu için dE<2 demiş MSI. Oled'e bütçesi yetmeyenler ve 4k tercih etmek isteyenler için mantıklı bir tercih. Yanma derdi de yok. @qwerty12 tam sizlik.
![]()
MSI MAG 274UPDF E16M 27 inç Gaming Monitör
MSI MAG serisi, dayanıklılığı ve kararlılığı öne çıkaran ve yoğun oyun seanslarında bile uzun soluklu performans göstermek için tasarlanmış bir ürün ailesidir.www.gaming.gen.tr
- Tayfunns
- Cevaplar: 54
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Sizde haklısınız. 4k gen 4 QD-Oled modellere yönelmenizi öneririm.Tavsiye için teşekkür ederim, bu ürün tanıtıldığında takip ediyordum fakat uzun süre Türkiye'ye gelmemişti. Farklı markanın denk bir ürününe sahibim o yüzden tekrardan ips panel almak pek akıl kârı gibi görünmüyor.![]()
Uzun vadede oled naısl sıkıntı yapar mıGen 4 W-Oled (şu anlık en güncel gen 4 var) panel kullanıyor. Ön sipariş ürünü. Mat kaplamaya sahip. Parlaklığı 368nit ile LCD seviyesinde. Renk olarak da QD-Oled gibi canlı. TR de satılan (rekabetçi odaklı 500hz Oled monitörleri saymazsak) en iyi 2k monitör bu şu an. Eski Firmware sürümünde renk doğruluğu bakımından sorunlar varmış, beta firmware sürümünde çözülmüş. Eğer size eski versiyon gelirse güncellemeyi unutmayın.
![]()
GIGABYTE MO27Q28G WOLED 2K QHD 280Hz 0.03Ms, FreeSync Premium Pro,G-SYNC Compatible,DisplayHDR True Black 500, Gaming Monitor Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE MO27Q28G WOLED 2K QHD 280Hz 0.03Ms, FreeSync Premium Pro,G-SYNC Compatible,DisplayHDR True Black 500, Gaming Monitor Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
www.technopat.net/sosyal/konu/500-dolarlik-4-nesil-woled-panelli-2k-280hz-gigabyte-mo27q28g-duyuruldu.3780148/![]()
Gigabyte 27" MO27Q28G 0.03ms 280Hz HDMI,DisplayPort G-Sync WOLED Pivot 2K Gaming Monitör
Gigabyte 27" MO27Q28G 0.03ms 280Hz HDMI,DisplayPort G-Sync WOLED Pivot 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3-4 yıl problem olacağını düşünmüyorum da 5-6 yıl dayanabileceğini sanmam. Tabii kullanıma da bağlı biraz. Testlere göre sonuç değişkenlik gösteriyor çünkü.Uzun vadede oled naısl sıkıntı yapar mı
taksit gelmeyeceğini nereden biliyorsun dostum? tahmin mi bilgi mi?knk taksit gelmeyecek, bir kaç güne ön siparişten çıkacak gibi, blackfridayde bunun alternatifi yok gibi. Yeni çıkanlardan dell var ama bilemedim. Bunun fiyatı düşerse black fridayde bu alınabilir. Sanırım bunu gigabyte almak mantıklı. Teknik servisi güven vermiyor gigabytenin bir tek.
incehesap yeni mi ekledi acaba yoksa sattı stok mu bitti gösteriyor şuan çünkü incehesapta şuan 3 taksit olayı var.Incehesap da eklemiş buyuk ihtimal 19undan sonra 1500 tl kampanyasi bitince stoklara koyacak ordan 3 Taksit almak mantıklı gibi
Incehesap da eklemiş buyuk ihtimal 19undan sonra 1500 tl kampanyasi bitince stoklara koyacak ordan 3 Taksit almak mantıklı gibi