Neler Yeni

Gigabyte 9070 XT Isınıyor

Gurkanpiro

80+ Platinum
bi furmark testi yaparmısınız öyle bir bakalım ama kartınız ısınıyor durmuyor hotspot normal kartın dibine kadar kullanıyor

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
gigabyte monitör kullandım öyle bişey yaşamadım,
ekran kartı olarak gigabyte eagle rx6600xt oc kullanıyorum temizliğini yaptığım halde (macun yenilenmedi) 3. yıldayız 70 i geçmiyor halen.
Bir yandanda kasanın havalandırması önemli, fanların bile önemli, hava akışın önemli. Serinletmeyi bilmen lazım yoksa her şey ısınır
ben yaşadığım şeyleri yazdım zaten brom :) ben kendimi bildim bileli ısınması ile ünlü bu marka, aldığım şeyler de öyleydi sana iyisi denk geldiyse bilemem :)

EmreE38

80+ Bronze
Herkese merhaba , 06.03.2025 tarihinde Gigabyte 9070 XT aldım ve bugün elime ulaştı. Kartı ilk taktığımda yoğun bir coilwine sesi geldi ancak sonradan kullandıkça ses giderek azaldı. 2020-2024 tarihleri arası çıkan bir kaç oyuna göz atma fırsatım oldu 2k olarak. İlk gözlemlerime göre sıcaklıklar oldukça yüksek diyebilirim. Kasanın yan kapağını kapatmadan full yükte ekran kartı 85 derecelerdeydi. Bana şahsen biraz yüksek geldi. Ayrıca performans olarak 4070 super / 4070 ti super civarlarında fpsler aldım. Biliyorum 2 kartın performansı çok farklı ama anlık fps düşüşlerini çok yaşadım. Salt performansı da 4080 den gerçekten geride bir kart. Sıcaklık ve çektiği gücü de düşününce sanırım kartı iade edeceğim.
iade edin dicektim hiç uğraşmayın

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,121
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
400 watt çeken bir kart. Hatta PC hocası 485W görmüş. Isınması normal.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
VeV
7800xt kullanıcısıyım 2 yıl olacak kart daha 56derece görmedi 55 dereceyi yarım saatlik full yük testinde ancak görüyor. gigabyte muadilleri ateş gibi aynı durum devam ediyor galiba :(

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Meto155
7800xt kullanıcısıyım 2 yıl olacak kart daha 56derece görmedi 55 dereceyi yarım saatlik full yük testinde ancak görüyor. gigabyte muadilleri ateş gibi aynı durum devam ediyor galiba :(
Normalde gaming serisinde sıcaklık problemleri olmuyor ama driver veya yazılımsal bir sıkıntı var sanırsam.Ya da arkadaşlar bir şeyleri yanlış yaptı fan rpm ayarları falan.Düzelir diye tahmin ediyorum ama cw olması normal.Günümüzde cwsiz kart kalmadı neredeyse.Benim asus dual 3060 3a oyunlarda star wars a dönüyor cw den.Işın kılıcı çarpışmaları gibi😂

desty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
EMİR KARTAL
Normalde gaming serisinde sıcaklık problemleri olmuyor ama driver veya yazılımsal bir sıkıntı var sanırsam.Ya da arkadaşlar bir şeyleri yanlış yaptı fan rpm ayarları falan.Düzelir diye tahmin ediyorum ama cw olması normal.Günümüzde cwsiz kart kalmadı neredeyse.Benim asus dual 3060 3a oyunlarda star wars a dönüyor cw den.Işın kılıcı çarpışmaları gibi😂
benim 3060 gigabyte gaming ocde cw yok,9070xt aorusta baya var

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Meto155
benim 3060 gigabyte gaming ocde cw yok,9070xt aorusta baya var
Dual serisi kronik hocam cw siz olanını görmedim daha.Ama dediğim gibi cw kaçınılmaz günümüzde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aourusta olması garip geldi biraz en iyi serilerden biri ama daha azdır gaminge veya pulse a göre.Nitro+ ta neredeyse 0 diye biliyorum cw hocam onu niye almadınız?

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Rahatsız olmuyonmu

Dual serisi kronik hocam cw siz olanını görmedim daha.Ama dediğim gibi cw kaçınılmaz günümüzde

Aourusta olması garip geldi biraz en iyi serilerden biri ama daha azdır gaminge veya pulse a göre.Nitro+ ta neredeyse 0 diye biliyorum cw hocam onu niye almadınız?
Ben olsam ne oluyo diye rahatsız olurum

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Meto155
Rahatsız olmuyonmu
Rahatsız olmak ne kelime.Kulaklık full seste bile işe yaramıyor müzik falan açıyorum çok ağır oyunlarda pc yakınımda ds değil ona rağmen.İnsan alışıyor bir süre sonra.Cırcır böceği sesi gibi duymuyor kulak bir süre sonra😂

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Rahatsız olmak ne kelime.Kulaklık full seste bile işe yaramıyor müzik falan açıyorum çok ağır oyunlarda pc yakınımda ds değil ona rağmen.İnsan alışıyor bir süre sonra.Cırcır böceği sesi gibi duymuyor kulak bir süre sonra😂
Size zahmet şunun sesini atabilir misiniz çok merak ettim

Anc kulaklık öneririm size

Top Bottom