Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
Tam da OC yapmalık işlemci.Ryzen 5 3500x
Kartı 700'e sat.
B450 S2H al.
Tam da OC yapmalık işlemci.Ryzen 5 3500x
250TL'ye güzel, ARGB,RGB girişleri var B450'nin oc olmayan versiyonu üzmez.Bu Anakartı aldım 250 TL'ye performansı nasıldır az önce konu açtım ama pek bilgi alamadım bilgi verirseniz sevinirim .![]()
Gigabyte A520M S2H AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aynen öyle yapıcam direk başka çare kalmadıTam da OC yapmalık işlemci.
Kartı 700'e sat.
B450 S2H al.![]()
Kötü kart değil ama OC işine girmek istiyorsan mecburen B450 alacaksın. 250 TL'ye gayet güzel.Aynen öyle yapıcam direk başka çare kalmadı![]()
biz bir aileyiz bize de alsaydın ya 300 tl okturdunBu Anakartı aldım 250 TL'ye performansı nasıldır az önce konu açtım ama pek bilgi alamadım bilgi verirseniz sevinirim .![]()
Gigabyte A520M S2H AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tüm aldığım parçalar oc'lu malesef onun için değiştirmem lazım250TL'ye güzel, ARGB,RGB girişleri var B450'nin oc olmayan versiyonu üzmez.
250 tl ye almış la hiç bişi olmaz yanlış olsa bile adama koymaz sıfırı 250 tlNeden bir şeyi aldıktan sonra konu açarsınız ki :/
Oc işine gireceğim malesef ama düşünemedim işteKötü kart değil ama OC işine girmek istiyorsan mecburen B450 alacaksın. 250 TL'ye gayet güzel.
İkinci eli sıfırından pahalı rahat satar.Neden bir şeyi aldıktan sonra konu açarsınız ki :/
Valla arkadaş son 1 tane kalınca almış biraz şans işi ben alamadım yani arkadaş vesile oldubiz bir aileyiz bize de alsaydın ya 300 TL okturdun![]()
Belki daha sonrasından satacağım ve yeni parça alacağım olamaz mı ? neden yargılıyorsun bilip bilmeden ?Neden bir şeyi aldıktan sonra konu açarsınız ki :/
aga hiç kullanmadıysan sahibindende sıfır kategorisinde koy biraz düşür fiyatı 700 tl gibi fiyata koy b450 540 tl civarı sen 160 tl kar edeceksin 160 tl ile bi tane alırsın fan .dOc işine gireceğim malesef ama düşünemedim işte
Valla anakartı satıp hemen b450m s2h alıcam büyük ihtimalle satamasam bile stokta dursun illa iyi bi fiyata gideraga hiç kullanmadıysan sahibindende sıfır kategorisinde koy biraz düşür fiyatı 700 TL gibi fiyata koy 540 TL alan biri çıkar kalan 160 TL ile fan alırsın![]()