Gigabyte A520M S2H Nasıldır ?

Degistirmek mi lazim bu anakarti islemcim ryen 5 3600 ekran kart asus tuf 5600xt evo
Ben değiştireceğim ya Oc'li parçalar satın aldım sen daha üst model almışsın benden bence değiştirmeni öneririm anakartı ben b450m s2h alacaktım trendyol 250 TL'ye satınca bunu aldım ama zarar etmeyiz sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen de mi 250’ye aldın? İyi güzel, 770 TL yazn siteyi neden atıyonuz la :d.

Değiştirsen daha iyi
Trendyoldan aldım linki rastgele buldum diye attım hemen

bak bence letgo ve sahibindene koy hangisinden alıcı çıkarsa ona verirsin en hızlı şekilde satmaya çalış indirim bitmeden al b450 s2h
Aynen dediğin gibi yapacağım 540 TL'ye falan düşmüştü efsane cumada inşallah zarar ettirmez beni

Çok rahat kullanırsınız, sorun çıkarmaz. Overclock yapmayı düşünmüyorsanız tam sizlik olmuş 250TL fiyatıyla. :D

ya da indirim bitmeden al b450 sonra sat
Alıyorum b450m reis 545 liraya buldum efsane cumada bu kadar düşmüştü 15 20 tl nin hesabını yapmayayım bunda bari :D

Çok rahat kullanırsınız, sorun çıkarmaz. Overclock yapmayı düşünmüyorsanız tam sizlik olmuş 250TL fiyatıyla. :D
Overclocklu parçalar aldım ama satıp b450m s2h alıyorum şimdi

Ben değiştireceğim ya Oc'li parçalar satın aldım sen daha üst model almışsın benden bence değiştirmeni öneririm anakartı ben b450m s2h alacaktım trendyol 250 TL'ye satınca bunu aldım ama zarar etmeyiz sıkıntı yok

Trendyoldan aldım linki rastgele buldum diye attım hemen

Aynen dediğin gibi yapacağım 540 TL'ye falan düşmüştü efsane cumada inşallah zarar ettirmez beni
B450 ankartn linki varmi

B450m s2h al veya forumda sistemini yazıp anakart önerisi al ben b450m s2h aldım şuan 545 TL'ye hepsiburadadan en iyi fiyat orada
Mhz 2133 cok az degilmi

Belki daha sonrasından satacağım ve yeni parça alacağım olamaz mı ? neden yargılıyorsun bilip bilmeden
Yargılamıyorum yinede almadan önce konu açmak daha mantıklı.

Geri