huseyin2047
80+
- Reaksiyon skoru
- 171
Güzel anakart güzel fiyat b850 vs gerek yok
pciex16 için 5.0 istiyorsan ve ssdler de gen5 desteği istiyorsan değer. ram frekansları da 8000 çıkıyor
amd5 de 6000mhz ile 8000mhz ramlar daha verimli sonuç veriyor.
bu dediğimi özellikleri ucuz yollu istiyorsan da bu anakart alacan
Hocam en iyi f/p AM5 için bu mudur?![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
EN FİYAT PERFORMANS
evetHocam en iyi f/p AM5 için bu mudur?
Geçen gün Abdullah abinin de videoda bahsettiğinden iyi anladığım kadarıyla. Arada 900 lira gibi bir fark var ama bu daha kaliteli
hocam özellik olarak dolu dolu anakartGeçen gün Abdullah abinin de videoda bahsettiğinden iyi anladığım kadarıyla. Arada 900 lira gibi bir fark var ama bu daha kaliteli
Hocam peki buna 2 kuleli soğutucu taksak sıkıntı olur muhocam özellik olarak dolu dolu anakart
herhangi bi sıkıntı olmaz.Hocam peki buna 2 kuleli soğutucu taksak sıkıntı olur mu
Bios güncellemesi olurken de olmuştu bana sadece . CMOS reset ile çözülmüştü .Ben bu Colorful anakartı 4 nisan tarihinde İncehesaptan aldım 6 sında geldi kargosu felan çok güzeldi kurdum.Sonrası Açma tuşuna basıyorum ışıklar yanıyor ama açılmıyor hiçbir şekilde psu yu kapatıp açtım açıldı bekledim bekledim gelmedi tekrar kapattım açtım gene ışıklar geldi ama sadece ışıklar geliyor tekrar psu kapadım açtım daha sonra açıldı windows kurdum bios felan kurdum sonra kapattım yattım,anlık bir sorundur diye ama sabah uyanınca devam etti daha sonra İncehesapla iletişme geçtim kendileri anakartı çağırdılar iade talebimi kabul ettiler anakartın biosu cidden bir garip bazı ayarlara erişim felan yapamıyorsun tuhaf bi biosu var daha sonra bu indirime giren anakartı aldım şu an kullanıyorum çok memnunum.Başımdan geçenleri anlatmak istedim belki yardımı dokunur iyi forumlar.
Cmos reset felan herşeyi denedim fakat düzelmedi malesef.Bios güncellemesi olurken de olmuştu bana sadece . CMOS reset ile çözülmüştü .
9 seri ryzen ile beraber mi kullanıyordunBen bu Colorful anakartı 4 nisan tarihinde İncehesaptan aldım 6 sında geldi kargosu felan çok güzeldi kurdum.Sonrası Açma tuşuna basıyorum ışıklar yanıyor ama açılmıyor hiçbir şekilde psu yu kapatıp açtım açıldı bekledim bekledim gelmedi tekrar kapattım açtım gene ışıklar geldi ama sadece ışıklar geliyor tekrar psu kapadım açtım daha sonra açıldı windows kurdum bios felan kurdum sonra kapattım yattım,anlık bir sorundur diye ama sabah uyanınca devam etti daha sonra İncehesapla iletişme geçtim kendileri anakartı çağırdılar iade talebimi kabul ettiler anakartın biosu cidden bir garip bazı ayarlara erişim felan yapamıyorsun tuhaf bi biosu var daha sonra bu indirime giren anakartı aldım şu an kullanıyorum çok memnunum.Başımdan geçenleri anlatmak istedim belki yardımı dokunur iyi forumlar.
Hayır ryzen 5 7500f ile kullandım.9 seri ryzen ile beraber mi kullanıyordun