Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte G24F 1745 TL

1337

80+ Bronze
Bu dolar kurunda çok iyi fiyatı. Monitör arayanlar kaçırmasın.

SuperSpeed Ips panel, 1ms MPRT 2ms GTG
165hz native 170hz(o.c)
%120 sRGB %90 DCI-P3
8Bit fakat frc desteği ile mi bulamadım.
13cm yükseklik ayarı, Eğim -5°~+20°

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Monitör alıyorsanız ve fiyatı olması gerekenden ucuzsa almayın. Bu monitörü aylardır takip ediyorum bu fiyata kur 9'ken bile düşmedi. Nasıl oluyor da bu fiyatlara inebiliyor? Kesin diyemem ama vardır bir şeyleri. 20 gün içerisinde 2 tane monitör aldım. 2'sinde de sıkıntı çıktı. Hatta mümkünse gidin monitörü gidin gözlerinizle inceleyin açın bakın test edip öyle alın.

Son düzenleme:

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
Monitör alıyorsanız ve fiyatı olması gerekenden ucuzsa almayın. Bu monitörü aylardır takip ediyorum bu fiyata kur 9'ken bile düşmedi. Nasıl oluyor da bu fiyatlara inebiliyor? Kesin diyemem ama vardır bir şeyleri. 20 gün içerisinde 2 tane monitör aldım. 2'sinde de sıkıntı çıktı. Hatta mümkünse gidin monitörü gidin gözlerinizle inceleyin açın bakın test edip öyle alın.
hangi monitörleri aldınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Satıcıya sordum bakalım eğer bir sorun yoksa hemen bende alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıyla arayıp görüştüm kapalı kutu orjinal sıfır ürün ve 2 yıl Türkiye garantilidir. Dedi aldık bakalım gelince göreceğiz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
hangi monitörleri aldınız ?
itopya üzerinden c24g1 modelini aldım. ölü piksel çıktı üzerinde durmayıp hemen iade ettim. daha sonra iiyama 165hz 0.8ms monitörü aldım iiyama yetkili satıcıdan onunda üst çerçevenin bir kısmı ile ekran arasında ufak bir boşluk var kullanıma rahatsız etmiyor. müşteri hizmetlerini aradım haklı bulunduğum takdirde değişim yapabileceklerini söyledi. beklemedeyim. kısa bir kullanım da olsa iiyama beni çok memnun etmişti aslında. değişim sürecini takip edicem bakalım umarım mağdur etmezler

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,434
İsim
Diyarhan
Aslında düştü desek yeridir. 27 Va olan düşmüştü kampanyası bitince 24 İps i 1700 e koydular 1 ay önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Aslında düştü desek yeridir. 27 Va olan düşmüştü kampanyası bitince 24 İps i 1700 e koydular 1 ay önce.
g24f itopya dışında hiçbir sitede şuanki fiyatından ucuza düşmedi. itopyada 1700dü sanırım 1 ay önce. itopyadan da monitör almayın aldırtmayın zehir ettiler bana son 1 ayımı

arisaka

80+ Bronze
itopya üzerinden c24g1 modelini aldım. ölü piksel çıktı üzerinde durmayıp hemen iade ettim. daha sonra iiyama 165hz 0.8ms monitörü aldım iiyama yetkili satıcıdan onunda üst çerçevenin bir kısmı ile ekran arasında ufak bir boşluk var kullanıma rahatsız etmiyor. müşteri hizmetlerini aradım haklı bulunduğum takdirde değişim yapabileceklerini söyledi. beklemedeyim. kısa bir kullanım da olsa iiyama beni çok memnun etmişti aslında. değişim sürecini takip edicem bakalım umarım mağdur etmezler
Bu söylediğiniz boşluk mevzusu şuan kullandığım Acer XF272UP monitörün sol alt köşesinde var. Çerçeve plastiği ve panel arası bariz açık, kullanıma bir sakıncası yok fakat bir de bunun üstüne monitörde sadece açık renklerde görünen 3 adet ufak leke oluştu. Dikkatli bakınca fazlasıyla belli oluyor ama günlük kullanımda çok göze takılmıyor.

2020 temmuz da HB dan almıştım şuan 8 ay daha garantisi var fakat gördüğüm kadarıyla piyasada bu monitörden kalmadı yani servise göndersem kullanıcı hatası gibi komik bir cümleyle karşılaşma ihtimalim dışında her şey lehime gitme bile %99 ihtimal para iadesi alacam o da 2060 TL. Şuan o paraya 27'' 2K 144hz bir monitör hayal ötesi bu yüzden ikilemde kaldım açıkçası.

1337

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu monitörü alıp almamak arasında kaldım, şuanda ikinci monitöre pek ihtiyacım yok ileride almayı düşünüyorum fakat bir daha bu fiyata düşmez gibi geliyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam sizin şansınıza öyle gelmiştir, ben 1700 liradan 1300 liraya düşen LG 24GL650-B model monitörü aldım internet üzerinden, hiçbir sorunu yok. 1 aya yakındır kullanıyorum.

1337

80+ Bronze
Satıcıya sordum bakalım eğer bir sorun yoksa hemen bende alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıyla arayıp görüştüm kapalı kutu orjinal sıfır ürün ve 2 yıl Türkiye garantilidir. Dedi aldık bakalım gelince göreceğiz.
50Tl fazla verip Hepsiburadada aldım ben. Sorunlu çıkarsa kabul etmezlerse trendyolla uğraşmak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Hocam sizin şansınıza öyle gelmiştir, ben 1700 liradan 1300 liraya düşen LG 24GL650-B model monitörü aldım internet üzerinden, hiçbir sorunu yok. 1 aya yakındır kullanıyorum.
muhtemelen benim şansıma öyledir tabii ki ama. ben şanstan ziyade belli bir yüzde olarak kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum. 10 üründen 3-4 tanesini kusurlu ürün bilerek koyduklarını düşünüyorum.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
monitör fiyatına göre gerçekten çok iyimiş bu monitörün input lag değeride 8 eskiden yabancı videolardan gördüm gerçekten düşük reddite bakmak lazım sorunu varmı acaba.

Top Bottom