Gigabyte Gtx1660s sıcaklık değeri normal mi

iboo

80+
Reaksiyon skoru
78
Merhabalar Pc yeni topladım sayılır 1 olmadı bile ekran kartım boşta iken eskiden 47-49 arası iken fan kapalıydı şuan ise 51° dereceden aşağı inmiyor furmak testinde Max 80° 7-8dk test ettiğimde sizce bir şeyler mi ters çözemedim gitti normal mi ya da yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar Pc yeni topladım sayılır 1 olmadı bile ekran kartım boşta iken eskiden 47-49 arası iken fan kapalıydı şuan ise 51° dereceden aşağı inmiyor furmak testinde Max 80° 7-8dk test ettiğimde sizce bir şeyler mi ters çözemedim gitti normal mi ya da yardımcı olursanız sevinirim.
80° derece kabul edilebilir bir sıcaklık.
Asıl 85 ve sonrası için tehlikeli.

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo
bende de 1660s oc gigabayte windforce var deli gibi ısınıyor kart :D tabi ben sistemi alalı 3 yıl oldu. ekran kartının sitesinden baktım tamamen hayal kırıklığı bir mühendislik tasarımı mevcut :D ama problem teşkil etmiyor.

• Beğen
bende de 1660s oc gigabayte windforce var deli gibi ısınıyor kart :D tabi ben sistemi alalı 3 yıl oldu. ekran kartının sitesinden baktım tamamen hayal kırıklığı bir mühendislik tasarımı mevcut :D ama problem teşkil etmiyor.

ekran kartının macunun yenilerseniz sıcaklıklar düzelir muhtemelen

• Beğen
ekran kartının macunun yenilerseniz sıcaklıklar düzelir muhtemelen
Benim garantisi devam etmekte hâlâ yollamayı düşünüyorum ileriki zamanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 70 dereceyi geçmiyor kart ama tek ısı borusunun değmesi bana komik geldi :D ve deli gibi fan devri yapıyor.
Aga bende geçiyor ya ets2 ful ayarlarda birde apex legend de aynı şekilde hele mordhau 80 di bir aralar ultra grafikler sonradan kısmıştık 🤣

çok kötü zaten windorce eagle serileri :d
Valla bilseydim başka alırdım da sağlık olsun çokta yüksek rakamlarda değil diye düşünüyorum 70ler

Normal. Bir sıkıntı yok.
Teşekkürler agam

Geri