- Reaksiyon skoru
- 1
Gigabyte H510m almak istiyorum ama bilgisayar kasa seçimlerinden hiç bir şey anlamıyorum. Ne önerirsiniz?
fark etmez fazla pahalı olmasındaBütçe ne kadar?
500 w düşünüyorum rx 580 takıcam![]()
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.183,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PSU istemiyorsunuz değil mi?
Bu kasalarda çok ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum kaliteli olsun diye MSI baktım ama isterseniz aynı fiyata 4 fanlı başka modeller bulabilirim500 w düşünüyorum rx 580 takıcam
olur teşekür ederimBu kasalarda çok ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum kaliteli olsun diye MSI baktım ama isterseniz aynı fiyata 4 fanlı başka modeller bulabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.610,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunlar sıkıntı çıkarmaz.![]()
BitFenix Nova Mesh SE TG 4 ARGB Fanlı Beyaz Mor ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE TG 4 ARGB Fanlı Beyaz Mor ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE TG 4 ARGB Fanlı Beyaz Mor ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com