Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte h610 vs asus h610

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Arkadaşlar yukarida da belirttigim gibi. Ikisi arasında çok fark olur mu?( ben gigabyte h610 aldım)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yukarida da belirttigim gibi. Ikisi arasında çok fark olur mu?( ben gigabyte h610 aldım)
Pek farkları yok, ben olsam ben de Gigabyte alırdım.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Fatih Ayhan
Anakartı parça olarak alacak olsaydınız 200 lira daha ekleyip h610m-a tavsiye ederim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Normal bir ev kullanıcısı için ikisi de olabilir çok farketmez ama 200 lira farkla Asus alma şansın varken keşke Asus alsaydın. Asus anakartlar diğerlerine göre çok daha başarılı, bir tek Msi, Asus'un rakibi olabilir anakartta.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal bir ev kullanıcısı için ikisi de olabilir çok farketmez ama 200 lira farkla Asus alma şansın varken keşke Asus alsaydın. Asus anakartlar diğerlerine göre çok daha başarılı, bir tek Msi, Asus'un rakibi olabilir anakartta.
Evet. Biliyorum ama butce buna elveriyordu. Keske biraz daha butcem olsaydi kesinlike asus alirdim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Evet. Biliyorum ama butce buna elveriyordu. Keske biraz daha butcem olsaydi kesinlike asus alirdim.
Bütçe sorunun varsa çok takılma, oyun oynayacak biri için fark neredeyse yok. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gigabyte yi hafife almayın. Üst düzey TUF anakartla binbir sorun yaşamıştım şuan sırf en ucuzu diye aldığım Gigabyte anakart ise fişek gibi çalışıyor. Markaların pek önemi yok teknik tarafa bakmak gerek.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Gigabyte yi hafife almayın. Üst düzey TUF anakartla binbir sorun yaşamıştım şuan sırf en ucuzu diye aldığım Gigabyte anakart ise fişek gibi çalışıyor. Markaların pek önemi yok teknik tarafa bakmak gerek.
Sen ev kullanıcısı olarak memnun olabilirsin ama benim her gün server'imden düşen Gigabyte anakartları ne yapacağız? Yıllardır anakart kullanırım donanım olarak kaliteli ona lafım yok ama yazılım tarafında ya da üretimde ne yapıyorlarsa artık bir türlü sağlam anakart üretemiyorlar. Şu ana kadar kullandığım her Gigabyte anakartta mutlaka bir problem çıktı. Normal bir ev kullanıcısı en fazla Xmp açıyor ya da o.c yapıyor bu konuda başarılı ama Bios kısmında sıkıntılı, en azından ben çok sorun yaşadım. Hala Gigabyte anakart alıyorum ama ne aldığımı bilerek. Ben Asus ya da Msi kadar Gigabyte'dan memnun değilim.

Top Bottom