Gigabyte Radeon 9070xt alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
9070xt sistem alacağım içinde gigabyte Radeon oc 9070xt var bu model nasıldır sıcak mı çalışır ses durumu nasıldır alınır mı?

alınır, sesli modellerden - hotspot sıcaklığı yüksek / + ram soğutması baya iyi. Nebi Akgün'ün undervolt rehberini uygulayarak bunları düşürebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

incehesapta fiyat da fena değil 38-39 oldu Normalde.

ilk tercihim olmazdı kesinlikle sistemi atın isterseniz

bu ikiliye bak istiyorsan

Arkadaşlar undervolt yaparak ne ölçüde çözebilirim bu sorunları undervolt ile makul bir kart mı

bu ikiliye bak istiyorsan
Hpcam gigabyte 9070xt kötüde sırf bu yüzden ssd nin gen 3 e düşmesi ramın cl 38 a yükselmesi veya anakartın a620m ye düşmesine gerek var mı?

Gigabyteın 9070xt sinde yada aorustu hatırlamıyorum termal faz değişkenli padi ve memorylerdeki padi eriyip akıyor diye kronik bir sorun duymuştum. araştırın

Gigabyteın 9070xt sinde yada aorustu hatırlamıyorum termal faz değişkenli padi ve memorylerdeki padi eriyip akıyor diye kronik bir sorun duymuştum. araştırın
Düzeldi hocam o evet vardı ama sadece dik kartlarda oluyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070xt sistem alacağım içinde gigabyte Radeon oc 9070xt var bu model nasıldır sıcak mı çalışır ses durumu nasıldır alınır mı?
Güzel model hazır sistemin içindeyse sıkıntı yok.

dostum ben şahsen hotspottun 82-83'ün üstüğüne çıktığını görmedim undervoltsuz halde, akşam bakarım undervoltlu haldeyken kaç oluyor

Arkadaşlar peki sizce gigabyte Radeon oc yanına 1tb SSD mi yoksa Sapphire pulse yanına 512 GB SSD mi? Ekran kartı modeli için SSD feda edilir mi?

Geri