Hocam niye kapılasın mis gibi dual fan. Isınma sorunu miningde oluşuyordu mining esnasında tam güç de yük altında çalıştığı için. Normal kullanımda zannetmiyorum. Hele ki kasan mesh ise ve fanların sağlamsa kasanın 70-75 dereceyi geçmez diye düşünüyorum.Aga aldım ben şimdi de arkadaşın birisi 80 derece rahat olur demiş sıkıntı olmasın yağmurdan (amd driver sorunun dan) kaçarken doluya kapilmiyayim (nvidia ısı sorununa)
Hocam uğraşmak istemiyorum garip garip işlemlerle rx 6600 var driver sorunlarından dolayı iade vercem alalı 2 gun olduundervolt yapabilirsiniz
Miningde kartlar daha az ısınır UV ile çalıştırıldıgı için.Hocam niye kapılasın mis gibi dual fan. Isınma sorunu miningde oluşuyordu mining esnasında tam güç de yük altında çalıştığı için. Normal kullanımda zannetmiyorum. Hele ki kasan mesh ise ve fanların sağlamsa kasanın 70-75 dereceyi geçmez diye düşünüyorum.
Ultra da 4K da RDR2 çalıştırmayacağına göre o kadar sıcaklıklara çıkacağını zannetmem.
Ya bu indirim sizce 22 sine kadar devam eder mi? of uaItopya sitesinde şuan indirimde 4999 TL yapışın derim bu kurda
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
1080p Ultrada çıkar dostum sıkıntı yokUltra da 4K da RDR2 çalıştırmayacağına göre o kadar sıcaklıklara çıkacağını zannetmem.
Corsair spec delta rgb var 5 fan varHocam niye kapılasın mis gibi dual fan. Isınma sorunu miningde oluşuyordu mining esnasında tam güç de yük altında çalıştığı için. Normal kullanımda zannetmiyorum. Hele ki kasan mesh ise ve fanların sağlamsa kasanın 70-75 dereceyi geçmez diye düşünüyorum.
Al sat a gidermi alam .dMiningde kartlar daha az ısınır UV ile çalıştırıldıgı için.
Bu model rahat 80 dereceyi geçer mesh olmayan kasadaysanız zaten direkt almayın
ben 2 sayfadır anlatamadım hocam boşverin1080p Ultrada çıkar dostum sıkıntı yok
Ben sana satarım biterse 5bin 200 eYa bu indirim sizce 22 sine kadar devam eder mi? of ua
Kasan mesh ise hava akışı oluyorsa önden arka egzoz fana doğru bence sıcaklıktan çok sorun yaşamazsın bu kartta.Corsair spec delta rgb var 5 fan var
İade edeyim mi fjdjd korktum bak şimdi kasam Corsair spec delta1080p Ultrada çıkar dostum sıkıntı yok
Arka da ve üstte 2 egsoz fan var önde de normal rgb fanlarKasan mesh ise hava akışı oluyorsa önden arka egzoz fana doğru bence sıcaklıktan çok sorun yaşamazsın bu kartta.