farketmez5454
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Talha Keyhidar
Hepinize merhaba, ben yakın zamanda bir sistem topladım. Sistem toplarken almayı düşündüğüm parçaları forum sitelerinde araştırıyordum. Gigabyte markasının windforce modeli hakkında oldukça kötü eleştiriler gördüm. "Bunu alacağına paranı çöpe at, daha iyi." şeklinde yorum yapanlar dahi vardı. Yabancı sayfalarda biraz araştırma yaptım, orada da benze eleştiriler vardı. 4000 serisi hakkında değil de daha çok 3000 serisine yönelik eleştiri yapılıyordu (en azından benim gördüğüm kadarıyla). Ben Gigabyte RTX 4070 Super Windforce modelini aldım. RDR 2 oyununu indirdim. 1920X1080 çözünürlükte bütün ayarları en sona çektim ve 2 saat boyunca oynadım. Sonuçlar aşağıdaki gibidir.
Arkadaşlar forum sitelerine bakmayın demiyorum fakat sadece forum sitelerindeki yorumları dikkate alarak bir şey almayın. En azından ürünü kullanan birisine danışın, sizin için daha iyi olur. Ben forum sitelerine bakarak neredeyse siparişimi iptal edecektim boş yere. Hepinizi iyi sosyaller.
Arkadaşlar forum sitelerine bakmayın demiyorum fakat sadece forum sitelerindeki yorumları dikkate alarak bir şey almayın. En azından ürünü kullanan birisine danışın, sizin için daha iyi olur. Ben forum sitelerine bakarak neredeyse siparişimi iptal edecektim boş yere. Hepinizi iyi sosyaller.