Ürün ismine 4070ti yazıp diğer yerlere 4070 yazmakla olmaz. Düzgün yazmaları gerekir. THH ye gitseniz şansınız olur.Siparisi verdim o 4070ti yi alana kadarda savaşıcam.
Hayırlı olsun hocam, buradan bizleri süreç hakkıdna bilgilendirirseniz güzel olur.Siparisi verdim o 4070ti yi alana kadarda savaşıcam.
aferin iyi halt yedin thh başvuru dava süreci itiraz talebi ürün onayı gönderim vs derken 1 yıl geçecek.. sen paranı thh ile uğraşmak yerine thy hissesine basmış olsan 1 sene sonra 1 değil 2-3 tane 4070ti alacak paraya sahip olurdun trendyol karşısında haklı da çıkmazsın ayrıca parana el koydular geçmiş olsunSiparisi verdim o 4070ti yi alana kadarda savaşıcam.
Adam tatilde bile çalışıyor karizma seviyesi +9999 olmalıRakipsiz fiyat . Aslında başlığın sahibi İNDİRİM ADAM. Selamı var herkese. Buz gibi çalışan taş gibi kart . Düşünmeden çekin. Keyifli forumlar!
Linki bıraktım .
Gigabyte GeForce RTX 4070 GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte GeForce RTX 4070 GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ha olabilir dikkat etmedim4070 olduğunu kim söylüyor arkadaşlar. aşağıda cevap veren farklı satıcı. bence ti dır bu trendyol satıcı