Maviejderya
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Amazondan da iptal edicem. Etmesem mi msi ventus x2 Amazon us satıyor du 28 Kasım TESLİM diye gözüküyor.22kya 5070i nereden aldın reis
Amazondan da iptal edicem. Etmesem mi msi ventus x2 Amazon us satıyor du 28 Kasım TESLİM diye gözüküyor.22kya 5070i nereden aldın reis
Hocam hangi site bu? Güzel bir yere benziyor.beyler bu karta normal 5070 ler gibi değil cekirdek hızı kısılmış
2625 MHz (Referans kartı: 2512 MHz) oyunlarda sorun olurmu bilen gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben iptal ettim nedeni aşağıda bu kısıtlanmış bir kart modeli
vergiler dahil mi peki? o fiyata geldiyse alınabilir gibiAmazondan da iptal edicem. Etmesem mi msi ventus x2 Amazon us satıyor du 28 Kasım TESLİM diye gözüküyor.
Kendi sitesinden yaptim karsilastirmayiHocam hangi site bu? Güzel bir yere benziyor.
22 Bine 5070 bedava usta22 k ya 5070 almıştım onu iptal edip 60 bine 10 taksitli 5070 7500f Li sistem almayı düşünüyorum bakalım.
Vergi dahilvergiler dahil mi peki? o fiyata geldiyse alınabilir gibi
Öyle gibi ama gelmeme ihtimali de var. Müşteri hizmetleri ile görüştm gelmezse para iadesi olur ek vergi vs çıkmaz dedi. Ancak 30 euro yu geçtiği için beklemek ne kadar mantıklı22 Bine 5070 bedava usta
Ben cs2 ağırlıklı oyun oynayan biriyim son zamanlarda rekabet oyunun ayarlarında daha da arttı ilk başta 9060xt aldım işimi görür diye eski rtx 3050 kartımı özler oldum. Radeon ayarların sadece birini değiştirmek oyunun fps değerlerini altüst etmesi bir tarafa hiçbir şey yapmasan bile aynı değerleri ertesi gün alamıyorsun şimdi rtx 5070 ile dün dust 550-750 fps ise bugünde ayarları kurcalamadan aynı değerleri alıyorum.3 hafta içinde 3 kere 9060xt oyunun ortasında 1 saati bulmadan ms ve fps 12,9-300 'de takılıp kalıyordu steam kapatıp açınca normal değerlere dönüyordu hatalar problemler gizli veya başka bir yerden devam sadece şekli değişmiş gibi.9070 xt vardı bf6 da devamlı directx hatası verip oyundan attı, dondu kastı satıp 5070 aldım yemin ediyorum mfg ile daha iyi performans veriyor en ufak bir sıkıntı yaşamadım, nvidiadan sapmamak lazım
Valla mfg aciyorum 350 fps veriyor bf6 da hiç 9070xt ile ugrasilmaz siyah ekran oluyor hata verip atiyor. Kas gücü yüksek olsa da pek işe yaramıyor yaniA
Aynen katılıyorum. Bir noktada da milletin mfg sevdasını anlamıyorum olmayan bir şeyi göstermesi ve bununla övünmek garip geliyor. Çünkü 9070xt rtx ve Dlss teknolojisi 5070ten iyi 4070tis ile eşit derecede. Yazılım konusunda evet crashlar vs olacak güncellemeler gelecek ve giderilecek bu kadar basit.kullandığınız uygulamalara göre kart tercihi yapmak lazım....
mesela ben sadece unreal engine 5 kullanan oyun oynasam muhtemelen 9070xt alırım.
ancak düzenli oynadığım tek oyun forza motorport.... bu oyun amd fsr ile bulanık bir çorba. dlss transformer modeli ile pürüzsüz. DLAA ise ayrı bir efsane ama açmıyorum ona 5090 lazım4k da .
benim oynadığım oyun pek popüler olmadığı için pek dile getiren yok 4k çözünürlükte oynunu minimize edince 7900gre de 2-3 minimize sonrası driver timeout alıyordum nvidia da bu yok arkada youtube bile açabiliyorum oyun oynarken. bak ufacık bir şey ama beni oyundan soğutuyordu.
sadece oyun oynamıyorum stable fusion ile windows üzerinde hobi olarak ai ile uğraşıyorum bu durumda 7 senelik 2080ti bile benim gözümde 9070xt den değerli bir kart. 3060 bile hala değerli bir kart yurtdışında 6xxx serisi yok oldu gitti.
beklentilere uygun kart almak lazım.
Vergi dahilvergiler dahil mi peki? o fiyata geldiyse alınabilir gibi
Öyle gibi ama gelmeme ihtimali de var. Müşteri hizmetleri ile görüştm gelmezse para iadesi olur ek vergi vs çıkmaz dedi. Ancak 30 euro yu geçtiği için beklemek ne kadar mantıklı hala aynı değil mi biraz bile ilerlemedi yazılım konusunda. Yazılım işi stsbilite için malesef ki fps ten önce geliyor. 150 fps alıp böylr saçma hatalar la uğraşacağıma 130 fps alıpts sorunsuz kullanmak daha güzel geliyo bana. Keşke amd de şu yazılım işini düzeltmeyi bir ayarlssydı.22 Bine 5070 bedava usta