Glorious Model D Wireless 999 TL

Model d- sipariş vermeyi düşünüyorum trendyoldan gamersarena dan 999 sizce alayım mı
pc kolikten aldım ben model d wireless 15 gündür kullanıyorum bayadır takip ediyordum almak için ben memnunum şuanda şarjı kullanıma bağlı olarak 4 5 gün gidiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bendede model o var pckolikten aldım daha deneme şansım olmadı , şarjı ne kadar sürede doluyor ve ne kadar dolduğunu nereden görüyoruz
yazılımını indirirseniz orada gözüküyor yüzde kaç şarjı olduğunu falan

pc kolikten aldım ben model d wireless 15 gündür kullanıyorum bayadır takip ediyordum almak için ben memnunum şuanda şarjı kullanıma bağlı olarak 4 5 gün gidiyor.

Şarj süresi nasıl

Valla 10 gündür evde duruyor pc garantide olduğundan dolayı kullanamadım , tvye bağladımda 10 gündür hergün 1-2 saat kullanıyorum tvde şarjı hala bitmedi

Valla 10 gündür evde duruyor pc garantide olduğundan dolayı kullanamadım , tvye bağladımda 10 gündür hergün 1-2 saat kullanıyorum tvde şarjı hala bitmedi
Önemli olan ne kadar hızlı dolduğu bence , hızlı doluyorsa sorun yok

Önemli olan ne kadar hızlı dolduğu bence , hızlı doluyorsa sorun yok
30 40 dakikada fulleniyor sanırım

30 40 dakikada fulleniyor sanırım
Öyle ise çok iyi o zaman , zaten bence şarjının 2-4 gün arası normal 69 gr bir mouse'a koyabilecek sınırlı batarya var zaten gayet normal bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,252
Üyeler
195,576
Son üye
omerfarukakay
Geri