model ı bamf sensörünü kullanıyor.https://www.eloshapes.com/index.html?mouse=Glorious Model I&mouse=Glorious Model D emin değilim ama pek fark yok aynı sensörü kullanıyorlardı galiba
coolermaster çok küçük görünüyor oyuncak gibi nzxt ankara şubesinde yok.ikisi de birbirinden kötü. cooler master mm711, nzxt lift, hyperx pulsfire haste hangisine bütçe yetiyorsa. 3ü de itopyada indirimde
mm711 var 450 TL'ye bunu tokatlar
Birinde 3360 birinde 3389 sensör var tabiiki de tokatlar hem daha ucuz. Zaten malzeme kaliteleri hemen hemen aynı.mm711 var 450 TL'ye bunu tokatlar
zatenBirinde 3360 birinde 3389 sensör var tabiiki de tokatlar.
eloshapes sitesinden önceki kullandığınız mouselarla kıyaslayabilirsiniz dediğim gibi o da olmazsa amazondan veya itopyadan 750tlye pulsefire haste daha mantıklı bütçe yetiyorsamodel ı bamf sensörünü kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
coolermaster çok küçük görünüyor oyuncak gibi nzxt ankara şubesinde yok.
pulsefire haste mi daha iyi yoksa ss prime mı?eloshapes sitesinden önceki kullandığınız mouselarla kıyaslayabilirsiniz dediğim gibi o da olmazsa amazondan veya itopyadan 750tlye pulsefire haste daha mantıklı bütçe yetiyorsa
Daha çok ne istediğinize bağlı delikli istersen haste deliksiz istersen ss prime . Bütçeyi düşüreyim yine de fiyatına göre iyi bir şey alayım derseniz MM711 var. Üçü de gayet iyi fareler.pulsefire haste mi daha iyi yoksa ss prime mı?
Daha çok ne istediğinize bağlı delikli istersen haste deliksiz istersen ss prime . Bütçeyi düşüreyim yine de fiyatına göre iyi bir şey alayım derseniz MM711 var. Üçü de gayet iyi fareler.
Tam olarak böyle arkadaşın dediği gibi. 1-2 yerde primeın kablosunu eleştireni gördüm ama kendim kullanmadım. Ayrıca pulsfire hastenin skatezleri daha iyi. Tabi arada fiyat farkı da var.pulsefire haste mi daha iyi yoksa ss prime mı?
Daha çok ne istediğinize bağlı delikli istersen haste deliksiz istersen ss prime . Bütçeyi düşüreyim yine de fiyatına göre iyi bir şey alayım derseniz MM711 var. Üçü de gayet iyi
Size son olarak bir şey soracam ben rgb yi seven biriyim ben sensör farklarını hisseder miyim?Tam olarak böyle arkadaşın dediği gibi. 1-2 yerde primeın kablosunu eleştireni gördüm ama kendim kullanmadım. Ayrıca pulsfire hastenin skatezleri daha iyi. Tabi arada fiyat farkı da var.