glorious model ı mı model d mi?

nowypi

80+
Reaksiyon skoru
48
konu başlıktaki gibi arkadaşlar sizce hangisi daha iyi?

ikisi de birbirinden kötü. cooler master mm711, nzxt lift, hyperx pulsfire haste hangisine bütçe yetiyorsa. 3ü de itopyada indirimde

https://www.eloshapes.com/index.html?mouse=Glorious Model I&mouse=Glorious Model D emin değilim ama pek fark yok aynı sensörü kullanıyorlardı galiba
model ı bamf sensörünü kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisi de birbirinden kötü. cooler master mm711, nzxt lift, hyperx pulsfire haste hangisine bütçe yetiyorsa. 3ü de itopyada indirimde
coolermaster çok küçük görünüyor oyuncak gibi nzxt ankara şubesinde yok.

model ı bamf sensörünü kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

coolermaster çok küçük görünüyor oyuncak gibi nzxt ankara şubesinde yok.
eloshapes sitesinden önceki kullandığınız mouselarla kıyaslayabilirsiniz dediğim gibi o da olmazsa amazondan veya itopyadan 750tlye pulsefire haste daha mantıklı bütçe yetiyorsa

eloshapes sitesinden önceki kullandığınız mouselarla kıyaslayabilirsiniz dediğim gibi o da olmazsa amazondan veya itopyadan 750tlye pulsefire haste daha mantıklı bütçe yetiyorsa
pulsefire haste mi daha iyi yoksa ss prime mı?

Daha çok ne istediğinize bağlı delikli istersen haste deliksiz istersen ss prime . Bütçeyi düşüreyim yine de fiyatına göre iyi bir şey alayım derseniz MM711 var. Üçü de gayet iyi fareler.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Daha çok ne istediğinize bağlı delikli istersen haste deliksiz istersen ss prime . Bütçeyi düşüreyim yine de fiyatına göre iyi bir şey alayım derseniz MM711 var. Üçü de gayet iyi fareler.
Tam olarak böyle arkadaşın dediği gibi. 1-2 yerde primeın kablosunu eleştireni gördüm ama kendim kullanmadım. Ayrıca pulsfire hastenin skatezleri daha iyi. Tabi arada fiyat farkı da var.

Daha çok ne istediğinize bağlı delikli istersen haste deliksiz istersen ss prime . Bütçeyi düşüreyim yine de fiyatına göre iyi bir şey alayım derseniz MM711 var. Üçü de gayet iyi

Tam olarak böyle arkadaşın dediği gibi. 1-2 yerde primeın kablosunu eleştireni gördüm ama kendim kullanmadım. Ayrıca pulsfire hastenin skatezleri daha iyi. Tabi arada fiyat farkı da var.
Size son olarak bir şey soracam ben rgb yi seven biriyim ben sensör farklarını hisseder miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,938
Üyeler
186,266
Son üye
scmali_
Geri