1 yıldır wireless kullanan biri olarak çok daha rahat.Merhaba Glorious Model O ve Glorious Model O Wireless arasında kaldım
225₺ Bir fark ile Wireless'ını almak mantıklı mı?
Yoksa kablolusu mu alayım?
RGB'siz 70 saat kullanım süresi varmış.eğer uzun kullanım testlerinde pil kullanım süresi gerçekten çok uzunsa alınabilir. kablolu fareleri artık sevmiyorum. devir kablosuz devrine gidiyor. açıkçası daha ucuz modellere bakmanı tavsiye edebilirim.
80 saat azmış gerçekten. benim 2 tane kablosuz fare far birisi microsoftun küçük faresi (en kısa giden o ama oda 1 ay gidiyor) birde A4 Tech FG10 Fstyler var oda aldığımdan beri aynı pil var içinde. geçen yaz aldım (yaklaşık olarak mayıs ayında falan)https://ty.gl/alokxokryg
Şu modeli kullanıyorum 80 saat pil ömrü var oldukça memnunum üst seviye kablolu mouselarda kullandım gerçekten iyi performans veriyor ben 587 TL ye almıştım 2 katı olmuş malum piyasadan dolayı
Segmentinde ki mouselar içinde sarj süresi gayet iyi bu attığın mouselar msi ile aynı seviyede değil80 saat azmış gerçekten. benim 2 tane kablosuz fare far birisi microsoftun küçük faresi (en kısa giden o ama oda 1 ay gidiyor) birde A4 Tech FG10 Fstyler var oda aldığımdan beri aynı pil var içinde. geçen yaz aldım (yaklaşık olarak mayıs ayında falan)
https://www.n11.com/urun/a4-tech-fg10-fstyler-kablosuz-optik-mouse-1518853
Farkındayım ama ben mousenin özelliklerini çok önemsemem. Açıkçası oyun oynarken bana sorun yaratmıyor ve gerçekten çok uzun süre şarjı gidiyor (a4tech fare) Microsoft fare hakkın rahmetine kavuştu galiba. En son çalışmıyordu. Aynı özellikte değiller farkındayım ama sonuç olarak sorun çıkarmıyor ve fare işini görüyor. Normal bir kullanıcı için çok aşırı ultra mega bir fark yaratmaz. Ama tabi ışıklı mışıklı olsun dersen orası ayrı tabikide. Ha kaliteye ve özelliklerine lafım yok ama ben kusura bakmayın da mouseye o kadar para veremem. Max vereceğim para 100tl dir.Segmentinde ki mouselar içinde sarj süresi gayet iyi bu attığın mouselar msi ile aynı seviyede değil