Arkadaşlar telefonum 5 yıldır beni idare ediyor ama artık şarj olurken şarjda azalma aniden şarjının bitmesi telefon şarj olmuyor işareti gösterirken bile sarjij yükselmesi başıma geliyot batarya performansını olcebilcegim bir uygulama yada işlem var mi
Normal bir durum. Cihaz çok eski zaten. Herhangi bir donanımında sıkıntı yoksa, yeni bir batarya alıp kullanabilirsiniz. Orijinal batarya olmasına özen gösterin.
Arkadaşlar telefonum 5 yıldır beni idare ediyor ama artık şarj olurken şarjda azalma aniden şarjının bitmesi telefon şarj olmuyor işareti gösterirken bile sarjij yükselmesi başıma geliyot batarya performansını olcebilcegim bir uygulama yada işlem var mi
Normal bir durum. Cihaz çok eski zaten. Herhangi bir donanımında sıkıntı yoksa, yeni bir batarya alıp kullanabilirsiniz. Orijinal batarya olmasına özen gösterin.sab
antalya merkezde var ben orda yaptırdım ama manavgatı bilmiyorum garantiyede gerek yok direk götürüyosun aynı gün bataryayı değiştirip veriyolar telefonu
Şöyle kontrol edebilirsin; dükkanın adı direk General Mobile oluyor diğer telefoncular gibi işte normal telefon dükkanı olup cama 10 tane telefon markası yapıştıran her telefon tamirini yapan servisler gibi değil dükkanın adı direk General Mobile ve sadece o telefonların tamirini yapıyolar