Gmail hesap kurtarma yardım lazım

Ridozzo

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba arkadaşlar gmail hesabıma ulaşamıyorum bir çok şey denedim ama olmadı neyse işte gmail kurtarma denedim ama şöyle bir sorunla karşılaştım telefon numaramı girdim oldu doğrulama girdim oldu sonra benden farklı bir gmail istedi onu da yaptım ve bana bu hesap senin değildir dedi. yani telefon numaram halen kayıtlı lütfen yardımcı olacak kişiler yazarsa çok sevirinim.

merhaba arkadaşlar gmail hesabıma ulaşamıyorum bir çok şey denedim ama olmadı neyse işte gmail kurtarma denedim ama şöyle bir sorunla karşılaştım telefon numaramı girdim oldu doğrulama girdim oldu sonra benden farklı bir gmail istedi onu da yaptım ve bana bu hesap senin değildir dedi. yani telefon numaram halen kayıtlı lütfen yardımcı olacak kişiler yazarsa çok sevirinim.
desteğe mail atıp bilgilerini teyid edersen yardımcı olacaklardır...

Başka bir e mail istediği zaman alta bir yerde farklı bir seçenek kullan var yanlış hatırlamıyorsam bir de öyle dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri