Bilemiyorum.Steam DB History'e göre daha önce indirilmiş fiyatı yazmıyor.Bence bekle bana kalırsa.20 gün sabret indirimlerde indirime girme ihtimali yüksek.yaz indiriminde kaç TL olur
cyberpunk daha önce 100tl fln indirime girmiş bu da girermi bi120 tl fln yoksa bi 100tl fln mı girerBilemiyorum.Steam DB History'e göre daha önce indirilmiş fiyatı yazmıyor.Bence bekle bana kalırsa.20 gün sabret indirimlerde indirime girme ihtimali yüksek.
eyvallah hocam ben bekleyeceğim zaten steam inki bittiğinde epicinki başlıyor eğer steamde girmezse epicten alırım sonraTam fiyat olarak yorum yapamıyorum.Önceden indirime giren bir oyun olsa sana fiyatını yazabilirdim bak en düşük su kadar düşmüş vs diye.Ama bu yeni geldi Steam'e ondan sonra da indirim yapılmadı o yüzden bir yorum yapamıyorum.Steam Yaz İndirimlerinde %90 indirim gelecektir ancak %10-%20-%30 kaç gelir bilmiyorum.Beklemek en iyis
Bilmiyorum ama epey düşer diye tahmin ediyorum, mesela RDR2 90 tl olmuştu, öyle bir düşüş yaniyaz indiriminde kaç TL olur