Neler Yeni

God Of War 240tl alınır mı?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,933
İsim
Hacı
Özelden yazarsanız para vermeden oynamanız için yardımcı olabilirim.

REXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hamza Karakuş
Bilemiyorum.Steam DB History'e göre daha önce indirilmiş fiyatı yazmıyor.Bence bekle bana kalırsa.20 gün sabret indirimlerde indirime girme ihtimali yüksek.
cyberpunk daha önce 100tl fln indirime girmiş bu da girermi bi120 tl fln yoksa bi 100tl fln mı girer

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
Tam fiyat olarak yorum yapamıyorum.Önceden indirime giren bir oyun olsa sana fiyatını yazabilirdim bak en düşük su kadar düşmüş vs diye.Ama bu yeni geldi Steam'e ondan sonra da indirim yapılmadı o yüzden bir yorum yapamıyorum.Steam Yaz İndirimlerinde %90 indirim gelecektir ancak %10-%20-%30 kaç gelir bilmiyorum.Beklemek en iyisi.

REXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hamza Karakuş
Tam fiyat olarak yorum yapamıyorum.Önceden indirime giren bir oyun olsa sana fiyatını yazabilirdim bak en düşük su kadar düşmüş vs diye.Ama bu yeni geldi Steam'e ondan sonra da indirim yapılmadı o yüzden bir yorum yapamıyorum.Steam Yaz İndirimlerinde %90 indirim gelecektir ancak %10-%20-%30 kaç gelir bilmiyorum.Beklemek en iyis
eyvallah hocam ben bekleyeceğim zaten steam inki bittiğinde epicinki başlıyor eğer steamde girmezse epicten alırım sonra

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Top Bottom