Neler Yeni

God of War alınır mı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
15$'a böyle bir oyunu alabiliyorsun, şayet oynama planın varsa düşünmen bile hata. Ben tercihimi 7$'a Assassin's Creed Valhalla : Gold Edition almaktan yana kullandım. Artık serinin tüm oyunlarına sahibim. God of War gibi bir oyunu Steam'den almak istiyorum çünkü. Birkaç ay sonra indirime girdiğinde kaparım. Epic Games bir daha böyle fırsat sunmadıkça hiçbir yerde bu fiyatlar gelmez.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
15$'a böyle bir oyunu alıyorsun, şayet oynama planın varsa düşünmen bile hata. Ben tercihimi 7$'a Assassin's Creed Valhalla : Gold Edition almaktan yana kullandım. Artık serinin tüm oyunlarına sahibim. God of War gibi bir oyunu Steam'den almak istiyorum çünkü. Birkaç ay sonra indirime girdiğinde kaparım. Epic Games bir daha böyle fırsat sunmadıkça hiçbir yerde bu fiyatlar gelmez.
@Yakup.

200 TL ye geliyor ya
1-Steam daha ucuza yapmaz değil mi?
2-GoW un kendisi indirime girer ve gelecekte kupon verilirse toplamı 200 den düşer mi acaba bunlar aklımda.

Yani sadece bir oyuna 200 lira vermek ne bilim

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@Yakup.

200 TL ye geliyor ya
2-GoW un kendisi indirime girer ve gelecekte kupon verilirse toplamı 200 den düşer mi acaba bunlar aklımda.

Bence en kötü Epic Games de yine aynı fiyata düşer. (Kupon ile) Şuan da bi' oyuna devam ediyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence en kötü Epic Games de yine aynı fiyata düşer. (Kupon ile) Şuan da bi' oyuna devam ediyor musunuz?
Yukarıda Kerem yazmış "Epic Games bir daha böyle fırsat sunmadıkça hiçbir yerde bu fiyatlar gelmez." Katılıyorum. Videolarına bakıp beğendiyseniz bence alabilirsiniz.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hayır, 270 TL falan olur anca diye düşünüyorum. 50 TL indirim yaparlarsa yaparlar ilk seferinde. Steam'de daha ucuza görmen imkansız.

2-GoW un kendisi indirime girer ve gelecekte kupon verilirse toplamı 200 den düşer mi acaba?
GoW indirime girse bile en fazla 50 TL civarı girer uzun bir müddet. Epic'in 130 TL gibi bir kuponu da bir daha kolay kolay vereceğini sanmıyorum. Ha, 60 TL kuponu verir yine. Şu anki hâlinden ucuz olmaz. GoW ileride indirime girse bile 60 TL kuponla şu anki alacağın fiyata benzer olur. Zarara girecek olursan da en fazla 20-30 TL girersin. Bu da pek zarar sayılmaz, sonuçta belki kaç ay sonra indirime girecek Allah bilir. Hemen şimdi alıp oynamak daha rahat.

RDR 2'ye de 200 TL verdim ben, inan et değiyor böyle kaliteli oyunlara. Hem özel fiyatlandırmanın âlâsı var, öyle düşün. Kendini rahatlatırsın içten içe. 60$ oyunu 15$'a alıyorsun yahu. Daha ne yapabilir bu adamlar? :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,072
İsim
Mert Can Ergün
alınır normal fiyatı 150 tl di ps de indirim olduğu zaman ps de 80 tl ye kadar düşüyordu pc de 150 tl ye düşer mi orası biraz zor galiba

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Fiyatını hak eden sınırlı oyunlardan GOW kesinlikle alınır.
Açık dünya avantajı, mükemmel savaş dinamikleri, hikayesi, yeni mitlere geçiş..
Daha çok şey var anlatacak ama dilim el vermedi. :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Yukarıda Kerem yazmış "Epic Games bir daha böyle fırsat sunmadıkça hiçbir yerde bu fiyatlar gelmez." Katılıyorum. Videolarına bakıp beğendiyseniz bence alabilirsiniz.
AC II, Brotherhood, Revelations, Odyssey, Bioshock serisi, Metro serisi, Tomb serisi hepsi pcde indirilmiş vaziyette. Artı Gamepass var.

RDR 2'ye de 200 TL verdim ben
Ya ben ne bilim? Babam duysa selam okunur. Geçen ayki 300 liralık epic alışverişimden haberi yok.
Öyle yetiştirilince psikoloji de izin vermiyor. Artı kütüphanede bir sürü oyun var. RDR2, CP2077 metro, dishonored vesaire.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
AC II, Brotherhood, Revelations, Odyssey, Bioshock serisi, Metro serisi, Tomb serisi hepsi pcde indirilmiş vaziyette. Artı Gamepass var.
Yani son karar sizde, RDR2 oynadınız mı?

odemirel0

80+ Bronze
Hayır, 270 TL falan olur anca diye düşünüyorum. 50 TL indirim yaparlarsa yaparlar ilk seferinde. Steam'de daha ucuza görmen imkansız.

GoW indirime girse bile en fazla 50 TL civarı girer uzun bir müddet. Epic'in 130 TL gibi bir kuponu da bir daha kolay kolay vereceğini sanmıyorum. Ha, 60 TL kuponu verir yine. Şu anki hâlinden ucuz olmaz. GoW ileride indirime girse bile 60 TL kuponla şu anki alacağın fiyata benzer olur. Zarara girecek olursan da en fazla 20-30 TL girersin. Bu da pek zarar sayılmaz, sonuçta belki kaç ay sonra indirime girecek Allah bilir. Hemen şimdi alıp oynamak daha rahat.

RDR 2'ye de 200 TL verdim ben, inan et değiyor böyle kaliteli oyunlara. Hem özel fiyatlandırmanın âlâsı var, öyle düşün. Kendini rahatlatırsın içten içe. 60$ oyunu 15$'a alıyorsun yahu. Daha ne yapabilir bu adamlar? :D
Ben rdr2 ve watch dogs 2 aldım 73 tl ye iyi midir?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Herkes onu oynadıktan sonra hiçbir oyun zevk vermiyor deyince
Yok yahu, mübalağa. RDR 2'ye 100 saat gömüp bitirdikten sonra Cyberpunk 2077'ye geçtim. Ondan da gayet keyif alıyorum. RDR 2, ayrı bir maceraydı. Bitti gitti, on numaraydı. Hiç unutmayacağım, birkaç ay sonra tekrar da oynayabilirim ama diğer oyunlara şans vermeyeceğim anlamına gelmez bu. Her kaliteli oyun bittikten sonra insanın içine oturur, bir müddet ne oynayacağını bilemez. Boşluk hissi oluşur. Birkaç güne unutur gider, başka oyunlara yelken açar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bence kesinlikle başlamalısınız.
Depresif bir dönemden geçiyorum. Kahretsin psikiyatri yok. Canınızın hiç istenmemesine rağmen en çok sevdiğiniz yemek bile çok kötü gelir ya. O oyunu öyle harcamiyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,442
Üyeler
165,357
Son üye
1brkarslan
Top Bottom