GOD OF WAR ALINIR MI

Reaksiyon skoru
20
Beyler selam god of war almayı düşünüyorum steam dan zam ve ya indirim gelir mi 330 tl ye alınır mı

Ben keyif alamadım oyundan ya aldığıma pişman oldum. Bulmacalar inanılmaz sıktı oyundan soğuttu

Hayatında hiç hikaye tabanlı oyun oynamamış birisi olarak ilk defa god of war oynadım ve bitirdim. Gerçekten inanılmaz iyiydi. Çok keyif aldım. Bence kesinlikle almaya değer. Epic Games üzerinden 200TL civarına almıştım. İstersen bi Epic Games'i kontrol et hala o fiyatlardaysa alabilirsin bence.

Ben keyif alamadım oyundan ya aldığıma pişman oldum. Bulmacalar inanılmaz sıktı oyundan soğuttu
ilk defa bunu diyen birini gördüm oyun hakkın da dikkate alacağım önerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatında hiç hikaye tabanlı oyun oynamamış birisi olarak ilk defa god of war oynadım ve bitirdim. Gerçekten inanılmaz iyiydi. Çok keyif aldım. Bence kesinlikle almaya değer. Epic Games üzerinden 200TL civarına almıştım. İstersen bi Epic Games'i kontrol et hala o fiyatlardaysa alabilirsin bence.
benim de ilk oyunum rdr2 idi hikaye temalı bayıldım hikayeden devam etmek ıstıyordum wıtcher ve gow seçenekleri vardı witcher a ısınamadım gow başlamayı dusunuyorum epicte de aynı fiyatta

Beyler selam god of war almayı düşünüyorum steam dan zam ve ya indirim gelir mi 330 TL ye alınır mı

Bulmacalar çok kolaydı. Sıkacak düzeyde bir bulmaca yoktu bana göre. Hikayesinden de oynanışından da çok keyif aldım. 330 TL ye değer mi değmez mi orası tartışılır fakat bana göre değer.

Hikayesini bitirdim hala girip trol valkür falan kesiyorum zevkine. Savaş mekanikleri de ayrı hoşuma gitti.

Son düzenleme:
16 Mart'ta indirimler geliyor ve büyük ihtimalle indirime girecektir. O zamana kadar bekleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,753
Üyeler
186,238
Son üye
qualityproject
Geri