Neler Yeni

God of War mı, Dying Light 2 mi almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mert G
arkadaşlar gow veya dying light 2 alacağım ikisinin arasında kaldım ikisi de çok beğendiğim oyunlar, sizin fikirleriniz neler hangisini alayım

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
arkadaşlar gow veya dying light 2 alacağım ikisinin arasında kaldım ikisi de çok beğendiğim oyunlar, sizin fikirleriniz neler hangisini alayım
kanka tamamen senin zevkine kalmış bişey ya
ikisi de güzel tabi gow daha üstte

Rvnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
İkisini de oynadım bitirdim. İkisi de güzel ama GoW derim %100.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İkisini de beğenerek oynamış birisi olarak GoW diyorum. Hikaye ve hikaye anlatımı, Kratos ve Atreus arasındaki baba - oğul ilişkisi, dövüş mekanikleri vesaire çok üst düzey bir oyun. Tek sıkıntı boss çeşitliliğinin olmaması ama pek dert edilecek bir konu değil.

DL2'yi ise hikaye ve parkur mekanikleri konusunda beğensem de sunum ve atmosfer konusunda GoW'un altında kalıyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
god of war 30 ile 35 saat arası sürüyor. Dying Light 2 100 saate kadar çıkabiliyor. Eğer ikisinide seviyorsan Dying Light 2 uzun sürede daha çok zevk verir.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Çağatay
God of war akıcı sürükleyici ve tatmin edici. Dying Light bir yerden sonra bayıyor insanı hep aynı şeyler dönüp duruyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mert G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de beğenerek oynamış birisi olarak GoW diyorum. Hikaye ve hikaye anlatımı, Kratos ve Atreus arasındaki baba - oğul ilişkisi, dövüş mekanikleri vesaire çok üst düzey bir oyun. Tek sıkıntı boss çeşitliliğinin olmaması ama pek dert edilecek bir konu değil.

DL2'yi ise hikaye ve parkur mekanikleri konusunda beğensem de sunum ve atmosfer konusunda GoW'un altında kalıyor.
dediğin gibi hikayesi falan çok kaliteli, muhtemelen GoW alacağım, her ne kadar dying light 2 nin gece atmosferi, pazar halkı vb. çok ilgimi çekse de hikayenin sürükleyiciliği kendine çekmesi çok daha önemli.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dediğin gibi hikayesi falan çok kaliteli, muhtemelen GoW alacağım, her ne kadar dying light 2 nin gece atmosferi, pazar halkı vb. çok ilgimi çekse de hikayenin sürükleyiciliği kendine çekmesi çok daha önemli.
GoW doğru tercih olur.(y)

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Dying Light 2 yi alırdım çünkü online oynayabilirim arkadaşlarımla. GoW zaten torrente düştüm ve single bi oyun... Bir iki kere oynayacağım oyuna o parayı vermektense; arkadaslarimla sıkılınca zombi avlayacağım oyuna vermem daha iyi benim için

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
GoW hiç şüphesiz. GoW başarımlarını fullediğin ilk oyun, o kadar sevmiştim.

Aderal

80+ Bronze
Bu dünyada gow ile kıyasalanacak 2-3 oyun vardır ve Dying Light 2 onlardan biri değil :f göre al geç

Top Bottom