god of war tarzı hikayeli oyun onerisi

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
32
sistemimde r5 5600 var rtx2060super var dlssle hemen hemen her oyunu oynuyorum ac seirsini bitirdim god of warı da 3 defa yenisi de eylülde gelecek spidermanıda bitirdim var mı önereceğiniz god of war tarzı hikaeysi saran oyun

The Witcher 3
AC: Valhalla iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr 2 tavsiye ederim çok bilinmeyen bir oyun
Bildiğim kadarıyla yeni çıkmış ama pek tavsiye etmiyorlarmış yapımcısı hiç uğraşmamış falan diyolar doğru mu?

The Witcher 3

Bildiğim kadarıyla yeni çıkmış ama pek tavsiye etmiyorlarmış yapımcısı hiç uğraşmamış falan diyolar doğru mu?
Şakamı knkns

Kanka ne söyleyelim ne istersin
Sekiro oyna al sana farklı oyun
Elden ring yeni dlc çıkarmış onu oyna
Hep aynı oyunlar zaten başka oyun bizde oynayamıyoruz ki
Konuyu ben açmadım
Ama onları oynadım

sistemimde r5 5600 var rtx2060super var dlssle hemen hemen her oyunu oynuyorum ac seirsini bitirdim god of warı da 3 defa yenisi de eylülde gelecek spidermanıda bitirdim var mı önereceğiniz god of war tarzı hikaeysi saran oyun
Horizon zero dawn ve horizon forbidden west. İkisini de bitirdim ve çok zevk aldığım oyunlardı. Ghost of tsushima olabilir.

Uncharted days gone last of us tomb raider serisi

The last of us part 1

arkham knight

The Witcher 3

GOW GİBİ OYUN WİCHER?? Oynanışı çok sıkıcı neyini seviyorsunuz anlamıyorum. Hikayesi ise sevilen bu kadar bayat oynanış ile çekilecek gibi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,896
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri