Neler Yeni

Rehber God Tier Bir Marka : EVGA

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Selamlar dostlarım! Serimin üçüncü rehberinde EVGA`dan söz edeceğim. @Furkan Aslan istedi kıyamadım yaptım. Hadi başlayalım!

Öncelikle EVGA`nın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

EVGA Markası Hakkında
EVGA Corporation, Nvidia tabanlı ekran kartlarının yanı sıra Intel yonga seti tabanlı anakartlar üreten bir Amerikan bilgisayar donanım şirketidir. Temmuz 1999'da kurulan şirketin merkezi Brea, California'dadır. Bana göre en kral Nvidia ekran kartı üreticilerinden birisidir.

EVGA Markasının Ürünleri

EVGA K.O Serisi
Önerdiğim bir kart serisi değildir. Soğutma olarak orta seviye denebilir. Ancak çoğu kaynakta kartın gürültülü çalıştığı söyleniyor. Ayrıca kartta kullanılan termal pedler olması gerekenden kalın. İyi bir indirime denk gelinirse alınabilir.

Alıntıyı görüntüle

EVGA Black Serisi
Bu serinin en büyük eksiği arka plakasının olmamasıdır. Soğutma ve Ses seviyesi olarak orta düzeydir. İndirimde alınabilir.

Alıntıyı görüntüle

EVGA FTW3 ULTRA Serisi
EVGA`nın en üst seviye serilerinden birisidir. 3 Fan kullanır. Soğutma ve tasarım olarak gayet iyidir. Rakibi ROG Strix veya Gaming X Trio`dur. Hem RTX 2000 serisi Hem RTX 3000 serisi tasarımlarını çok beğeniyorum.

Evga RTX 30xx FTW3 Trailer --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

EVGA Kingpin Serisi
EVGA`nın en üst seviye serisi denilebilir. Sıvı soğutma ile soğutulan bu kart hem çok serin hemde sessiz çalışır. Üst düzey bir hız aşırtma potansiyeline sahiptir. Zaten overclock rekorları kırmak için üretilmiştir. Rakibi Hall of Fame serisidir.

EVGA RTX 2080Ti Kingpin İncelemesi --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bunların yanı sıra Hybrid-XC-XC3-SC modellerde var. Ama değinmeye gerek duymadım. Bahsedilmesi gereken modeller bunlar. Ayrıca EVGA Anakart ve PSU`da üretiyor bilginize.

...
bende garantisinden bahsedeyim
eğer kartınız bozulursa kullanıcı hatası olmadığı sürece direk yenisini gönderiyorlar

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Selamlar dostlarım! Serimin üçüncü rehberinde EVGA`dan söz edeceğim. @Furkan Aslan istedi kıyamadım yaptım. Hadi başlayalım!

Öncelikle EVGA`nın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

EVGA Markası Hakkında
EVGA Corporation, Nvidia tabanlı ekran kartlarının yanı sıra Intel yonga seti tabanlı anakartlar üreten bir Amerikan bilgisayar donanım şirketidir. Temmuz 1999'da kurulan şirketin merkezi Brea, California'dadır. Bana göre en kral Nvidia ekran kartı üreticilerinden birisidir.

EVGA Markasının Ürünleri

EVGA K.O Serisi
Önerdiğim bir kart serisi değildir. Soğutma olarak orta seviye denebilir. Ancak çoğu kaynakta kartın gürültülü çalıştığı söyleniyor. Ayrıca kartta kullanılan termal pedler olması gerekenden kalın. İyi bir indirime denk gelinirse alınabilir.

Alıntıyı görüntüle

EVGA Black Serisi
Bu serinin en büyük eksiği arka plakasının olmamasıdır. Soğutma ve Ses seviyesi olarak orta düzeydir. İndirimde alınabilir.

Alıntıyı görüntüle

EVGA FTW3 ULTRA Serisi
EVGA`nın en üst seviye serilerinden birisidir. 3 Fan kullanır. Soğutma ve tasarım olarak gayet iyidir. Rakibi ROG Strix veya Gaming X Trio`dur. Hem RTX 2000 serisi Hem RTX 3000 serisi tasarımlarını çok beğeniyorum.

Evga RTX 30xx FTW3 Trailer --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

EVGA Kingpin Serisi
EVGA`nın en üst seviye serisi denilebilir. Sıvı soğutma ile soğutulan bu kart hem çok serin hemde sessiz çalışır. Üst düzey bir hız aşırtma potansiyeline sahiptir. Zaten overclock rekorları kırmak için üretilmiştir. Rakibi Hall of Fame serisidir.

EVGA RTX 2080Ti Kingpin İncelemesi --> Burada!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bunların yanı sıra Hybrid-XC-XC3-SC modellerde var. Ama değinmeye gerek duymadım. Bahsedilmesi gereken modeller bunlar. Ayrıca EVGA Anakart ve PSU`da üretiyor bilginize.

...
reyiz of the best özel soğutmalı ekran kartları :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sırada Gainward ve Sapphire var ama baakrım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

XFX yok henüz. powercolor ve galax var.

Sapphire çıkar pls.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Buarada gelin zor kapışma yapalım

Msi seahawk ek x vs Gigabyte waterforce vs Galax Hof vs Evganın şu sıvı soğutmalısı

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus, MSİ, Zotac; BMW, Mercedes, Audi gibidir çok sık görürüsünüz, bir çok insanda vardır.

Evga Maserati gibidir nadir görülür, zevki ve imkanı olan alır.

Top Bottom