ne bilim oglum ejderhası var diye aldık napak tam bilmiyordum bu anakartı.Aga sen gidip en kötüsünü almışın biz napak?
bende garantisinden bahsedeyimSelamlar dostlarım! Serimin üçüncü rehberinde EVGA`dan söz edeceğim. @Furkan Aslan istedi kıyamadım yaptım. Hadi başlayalım!
Öncelikle EVGA`nın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
EVGA Markası Hakkında
EVGA Corporation, Nvidia tabanlı ekran kartlarının yanı sıra Intel yonga seti tabanlı anakartlar üreten bir Amerikan bilgisayar donanım şirketidir. Temmuz 1999'da kurulan şirketin merkezi Brea, California'dadır. Bana göre en kral Nvidia ekran kartı üreticilerinden birisidir.
EVGA Markasının Ürünleri
EVGA K.O Serisi
Önerdiğim bir kart serisi değildir. Soğutma olarak orta seviye denebilir. Ancak çoğu kaynakta kartın gürültülü çalıştığı söyleniyor. Ayrıca kartta kullanılan termal pedler olması gerekenden kalın. İyi bir indirime denk gelinirse alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
EVGA Black Serisi
Bu serinin en büyük eksiği arka plakasının olmamasıdır. Soğutma ve Ses seviyesi olarak orta düzeydir. İndirimde alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
EVGA FTW3 ULTRA Serisi
EVGA`nın en üst seviye serilerinden birisidir. 3 Fan kullanır. Soğutma ve tasarım olarak gayet iyidir. Rakibi ROG Strix veya Gaming X Trio`dur. Hem RTX 2000 serisi Hem RTX 3000 serisi tasarımlarını çok beğeniyorum.
Evga RTX 30xx FTW3 Trailer --> Burada!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
EVGA Kingpin Serisi
EVGA`nın en üst seviye serisi denilebilir. Sıvı soğutma ile soğutulan bu kart hem çok serin hemde sessiz çalışır. Üst düzey bir hız aşırtma potansiyeline sahiptir. Zaten overclock rekorları kırmak için üretilmiştir. Rakibi Hall of Fame serisidir.
EVGA RTX 2080Ti Kingpin İncelemesi --> Burada!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunların yanı sıra Hybrid-XC-XC3-SC modellerde var. Ama değinmeye gerek duymadım. Bahsedilmesi gereken modeller bunlar. Ayrıca EVGA Anakart ve PSU`da üretiyor bilginize.
...
reyiz of the best özel soğutmalı ekran kartlarıSelamlar dostlarım! Serimin üçüncü rehberinde EVGA`dan söz edeceğim. @Furkan Aslan istedi kıyamadım yaptım. Hadi başlayalım!
Öncelikle EVGA`nın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
EVGA Markası Hakkında
EVGA Corporation, Nvidia tabanlı ekran kartlarının yanı sıra Intel yonga seti tabanlı anakartlar üreten bir Amerikan bilgisayar donanım şirketidir. Temmuz 1999'da kurulan şirketin merkezi Brea, California'dadır. Bana göre en kral Nvidia ekran kartı üreticilerinden birisidir.
EVGA Markasının Ürünleri
EVGA K.O Serisi
Önerdiğim bir kart serisi değildir. Soğutma olarak orta seviye denebilir. Ancak çoğu kaynakta kartın gürültülü çalıştığı söyleniyor. Ayrıca kartta kullanılan termal pedler olması gerekenden kalın. İyi bir indirime denk gelinirse alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
EVGA Black Serisi
Bu serinin en büyük eksiği arka plakasının olmamasıdır. Soğutma ve Ses seviyesi olarak orta düzeydir. İndirimde alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
EVGA FTW3 ULTRA Serisi
EVGA`nın en üst seviye serilerinden birisidir. 3 Fan kullanır. Soğutma ve tasarım olarak gayet iyidir. Rakibi ROG Strix veya Gaming X Trio`dur. Hem RTX 2000 serisi Hem RTX 3000 serisi tasarımlarını çok beğeniyorum.
Evga RTX 30xx FTW3 Trailer --> Burada!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
EVGA Kingpin Serisi
EVGA`nın en üst seviye serisi denilebilir. Sıvı soğutma ile soğutulan bu kart hem çok serin hemde sessiz çalışır. Üst düzey bir hız aşırtma potansiyeline sahiptir. Zaten overclock rekorları kırmak için üretilmiştir. Rakibi Hall of Fame serisidir.
EVGA RTX 2080Ti Kingpin İncelemesi --> Burada!
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunların yanı sıra Hybrid-XC-XC3-SC modellerde var. Ama değinmeye gerek duymadım. Bahsedilmesi gereken modeller bunlar. Ayrıca EVGA Anakart ve PSU`da üretiyor bilginize.
...
Sapphire çıkar pls.Sırada Gainward ve Sapphire var ama baakrım
Mesaj otomatik birleştirildi:
XFX yok henüz. powercolor ve galax var.
Rehber - Bir Zamanlar Fakir Ama Gurulu Bir Marka Vardı : PowerColor!
Selamlar dostlarım! Bildiğiniz gibi dün Galax marka rehberi (tarzı) bir şey yapmıştım. Bu günde bu seriyi PowerColor markasıyla devam ettiriyorum! Bildiğiniz gibi PowerColor çok fazla eziklenen ama aslında iyi işler yapan bir marka. Şimdi varmısınız bu önyargıyı yıkalım? Öncelikle PowerColor...donanimarsivi.com
Rehber - Galax Ekran Kartları Hakkında Rehber :)
Selam dostlarım! Bu sefer Galax ekran kartları hakkında rehber (tarzı) bir şey yapayım dedim. Hem Galax kartlara karşı olan önyargı yıkılmış hemde Galax markası hakkında bilgi sahibi olmuş olursunuz. Öncelikle GALAX markasının resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Galax Markasının...donanimarsivi.com
Bakalım bi testlereKingpin daha iyi
Boşuna God Tier değil. @KeremMm @strive_for_greatness neden şaşırdınız? Logitech de aynı. Hatta Logitech garanti bitse bile yapıyor.bende garantisinden bahsedeyim
eğer kartınız bozulursa kullanıcı hatası olmadığı sürece direk yenisini gönderiyorlar
Adammlar!Boşuna God Tier değil. @KeremMm @strive_for_greatness neden şaşırdınız? Logitech de aynı. Hatta Logitech garanti bitse bile yapıyor.