Neler Yeni

Gog üzerinden mafia definition aldım stabil değil

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
Dediğim gibi gog üzerinden prime gaming ile birlikte mafia aldım ücretsiz ama oyun açılışında vs bi problem var oyun stabil değil oyunu start verdikten sonra siyah ekran geliyor ve hiçbir şekilde oyun kapanmıyor bi kere açıldı onda da Türkçe Yama yüklemeye çalıştım sonra yine gitti sil yükle yaptım yine aynı sorun nedenini bileniniz var mı direk gog ile mi alakalı yoksa oyun ile mi alakalı

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tahir
Bende bir süre önce alıp oynamıştım GOG üzerinden ilk açınca bende de siyah ekran vs problemler olmuştu bir kaç defa kapatıp açtım vs kendi kendine düzeldi ama Türkçe yama yüklemeye çalışmamıştım belki ondan kaynaklı olmuştur.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus Emre
Bende aynı sorunu yaşadım. Yükledim fakat açılis ekranında takili kaliyordu

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı sorunu yaşadım. Yükledim fakat açılis ekranında takili kaliyordu
Anladım demekki birkaç kere yaşayacağız Türkçe yamayı yükleyip birkaç kere aç kapa yapayım bakalım ne olacak genelde araştırdım herkes oldu vs demiş yoksa yapmazdım ama çalışmış herkeste
Bende bir süre önce alıp oynamıştım GOG üzerinden ilk açınca bende de siyah ekran vs problemler olmuştu bir kaç defa kapatıp açtım vs kendi kendine düzeldi ama Türkçe yama yüklemeye çalışmamıştım belki ondan kaynaklı olmuştur.

DogancanYr

80+ Bronze
Oyunun gogdaki dosya yapısı farklı olabilir türkçe yamanın oyunu bozma ihtimali var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eyüp
yönetici olarak çalıştır dene kanka ben öyle yaptım sorun çözüldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
siyah ekranda kalınca alt tab atıp oyuna tekrar tıkla açılıyor. ben o şekilde açıp oynamıştım.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ferhat Bilgi
siyah ekranda kalınca alt tab atıp oyuna tekrar tıkla açılıyor. ben o şekilde açıp oynamıştım.
o hiç aklıma gelmedi deneyeceğim türçe yama sıkıntı yaratır mı var mı bi bilgin

Top Bottom