Neler Yeni

🔥İndirim Goodram 16 GB DDR5 6000 MHz CL30 Ram 1.737,28 TL

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Burak
Sarı site ilanlarına bakıyorum millet patriotları ilana koymuş o yüzden çekiniyorum, uyumsuzmuş diye :(

Sisteme yeni bir RAM takilacagi zaman CMOS sifirlamasinin yapilmasi gerekiyor. Ozellikle AM5 'te neredeyse her cihazda basima geldi. Boyle bir olaydan haberi olmayan arkadaslar da RAM'leri sisteme takiyor bakiyor RAM ARGB'si calisiyor fakat ekrana goruntu gelmiyor. Eski RAM'lerini takiyor hicbir sorun yok. Haliyle ya iade ediyor ya da anakartima uyumsuz diye satisa koyuyor.

Burada zaten n11 'den urun alacaksiniz, alip deneyin baktiniz bozuk veya uyumsuz geri iade edersiniz. Sisteminizde halihazirda baska bir model RAM varsa dedigim gibi CMOS sifirlamasi yapmazsaniz yeni RAM'i tanimayacaktir.

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Rafet Aydın
Bu ram kendi sitesinde daha uygun arkadaşlar. Bikaç gündür bakıyorum bu fiyatta.
Benim bütçem tek modül almaya yetiyor. İlerleyen zamanlarda ikinci modülü aradığımda bulamam diye almadım şahsen. n11'deki de aynı satıcı. Satan başka yer bulamadım ürünü.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Ahmet
Sisteme yeni bir RAM takilacagi zaman CMOS sifirlamasinin yapilmasi gerekiyor. Ozellikle AM5 'te neredeyse her cihazda basima geldi. Boyle bir olaydan haberi olmayan arkadaslar da RAM'leri sisteme takiyor bakiyor RAM ARGB'si calisiyor fakat ekrana goruntu gelmiyor. Eski RAM'lerini takiyor hicbir sorun yok. Haliyle ya iade ediyor ya da anakartima uyumsuz diye satisa koyuyor.

Burada zaten n11 'den urun alacaksiniz, alip deneyin baktiniz bozuk veya uyumsuz geri iade edersiniz. Sisteminizde halihazirda baska bir model RAM varsa dedigim gibi CMOS sifirlamasi yapmazsaniz yeni RAM'i tanimayacaktir.
CMOS resetten kastınız bios sıfırlama mı hocam ? kusura bakmayın cahilliğim için bios pilini çıkarma olayı mıdır. Sanırım bir de n11 iade süreci zor oluyormuş ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bir tecrübeniz var mı n11 iadesi ile ilgili şefim.

Bünyamina

80+ Platinum
Bu ram kendi sitesinde daha uygun arkadaşlar. Bikaç gündür bakıyorum bu fiyatta.
Benim bütçem tek modül almaya yetiyor. İlerleyen zamanlarda ikinci modülü aradığımda bulamam diye almadım şahsen. n11'deki de aynı satıcı. Satan başka yer bulamadım ürünü.
Kupon kullanırsanız n11 deki daha uyguna geliyor.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Burak
CMOS resetten kastınız bios sıfırlama mı hocam ? kusura bakmayın cahilliğim için bios pilini çıkarma olayı mıdır. Sanırım bir de n11 iade süreci zor oluyormuş ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bir tecrübeniz var mı n11 iadesi ile ilgili şefim.

Alttaki asus icin cmos sifirlama rehberi. Sistem gucunu kestikten ve bagli kablolari cikardiktan sonra CL RTC pinlerine iletken bir cubukla metal, demir vs. 5-10sn degdiriyorsunuz kisa devre mantigiyla. CMOS sifirlaniyor, BIOS da beraberinde sifirlaniyor. Ondan sonra ilk once 1 adet RAM'i takin, goruntu aldiktan sonra sistemi kapatip diger RAM'i de takin. Bazen goruntu gelmesi uzun surebilir 1-2dk civari. CMOS resetin basarili olup olmadigini da BIOS'tan anlarsiniz cunku o da beraber sifirlaniyor.

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ilkay
Farklı ramler arasında uyumsuzluk olabiliyor mu? Fury beast var şu anda 6000mhz. Yanına almayı düşünüyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Kaliteli ram kaçırmayın.

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Turan Türkmen
Çektim 2 adet teşekkürler. Birine 100, diğerine 120 TL kupon uyguladım ve her ikisini vade farksız 9 taksite böldüm 🤑

Sonradan fark ettim sepete 2 adet eklesem ve kupon250 kodunu kullansam daha karlı imiş. Sağlık olsun.
Vade farkı çıkıyor hocam siz hangi kartı kullandınız?

TeknoAdam

80+
Vade farkı çıkıyor hocam siz hangi kartı kullandınız?
getirfinans
1731599858050.png

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sercan Güre
benim gelecek sistem de crucial cl46 var crucialdan iyidir değil mi bu

TeknoAdam

80+
Bu arada şu daha da tatlıydı ama kardeşime verdim :

Ekler

• 1000062763.jpg
    1000062763.jpg
    51.8 KB · Hit: 41

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
3 taksitle vade farksız alınabiliyor aldım :)

Top Bottom