Neler Yeni

Yardım Goodram 6000mhz cl30 Ram Alınır mı?

Merhabalar ram almayı düşünüyorum ddr4 den Ddr5 e geçiyorum uygun fiyatlı bu aşağıda linkini bıraktığım rami buldum. Almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bütcem bu civarlarda ramlerden pek anlamam ama alacak olduğumdan araştırdım bu ramin mhz ve cl değerinin iyi olduğu fikrine vardım fakat okuma yazma hızları da önemliymiş galiba onları nereden bakacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
16x2=32gb alacağım.

Bünyamina

80+ Platinum
Evet alınır.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Rüveyda Akın
Evet alınır 2x16 var ben de de

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet alınır 2x16 var ben de de
Cevabınız için teşekkür ederim. Bunu alacağım yüksek ihtimal tamamdır.
Açık konuşmak gerekirse patriot viper markasını bilmiyorum çok fazla duymadım fiyatı daha uygun aslında ama goodram biraz daha ünlü bir marka olduğun düşünüyorum. Daha bilindik markalarda sorun yaşarsam çözülme açısından rahat ederim gibi geliyor. Tabiiki patriot markasını bilmiyorum belki de gayet iyi bir markadır. Fakat biraz daha bilindik olduğunu düşündüğüm goodram i tercih edeceğim galiba bu nedenlerden. Öneriniz için teşekkürler.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Talat
genelde bunu tercih ediyorlar gecikmesi düşük fiyatı en uykun ram bence

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
ozan başaran
Cevabınız için teşekkür ederim. Bunu alacağım yüksek ihtimal tamamdır.

Açık konuşmak gerekirse patriot viper markasını bilmiyorum çok fazla duymadım fiyatı daha uygun aslında ama goodram biraz daha ünlü bir marka olduğun düşünüyorum. Daha bilindik markalarda sorun yaşarsam çözülme açısından rahat ederim gibi geliyor. Tabiiki patriot markasını bilmiyorum belki de gayet iyi bir markadır. Fakat biraz daha bilindik olduğunu düşündüğüm goodram i tercih edeceğim galiba bu nedenlerden. Öneriniz için teşekkürler.
aslında patriot goodramden daha kaliteli bir marka ama aralarında çok bir fark yok, patriot 1 tık daha iyi sadece. içinize hangisi sindiyse onu almanız daha doğru olur

Top Bottom