Goodram PX500 M2 ssdim bitmişmi?

Bende sağlık 63 dostum. Üstüne bir soğutucu aldım. Sorun yok şu anda. Daha devam eder sıkma canını. Dosya doğrulama yap hatalı dosya vardır büyük ihtimalle
Hatalı dosya olması imkansız. 1 haftada 2 format attım SSD de bir şey var hem burdaki bir arkadaş daha kulalnmış oda baya kötü oldugunu belirtiyor Zaten her test yapışım Write değerleri acayip yerlerde oyunlar zaten Shader yüklemeleri için write kısmını kullanıyor bura direkt patlak veriyor zaten yük altına girdikçe performansı okuma yazması düşüyor özellikle write çakılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok düşünmüş throttle sıcaklığı, SSD soğutucu alıp denenebilir.
Ssd normalde ısınmıyor zaten boşta 35 derece oyundayken max 50 olr 45-50

Hatalı dosya olması imkansız. 1 haftada 2 format attım SSD de bir şey var hem burdaki bir arkadaş daha kulalnmış oda baya kötü oldugunu belirtiyor Zaten her test yapışım Write değerleri acayip yerlerde oyunlar zaten Shader yüklemeleri için write kısmını kullanıyor bura direkt patlak veriyor zaten yük altına girdikçe performansı okuma yazması düşüyor özellikle write çakılıyor

Ssd normalde ısınmıyor zaten boşta 35 derece oyundayken max 50 olr 45-50
soğutma ile alakası yok o zaman.
Müsait olunca elindeki eski ssd yi tak kullan muhtemeelen düzelecektir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
170 TB ne yazdın be reis :)
asqoık9dfrıqwokdfasdasd vallahi bende bilmiyorum kral 3 yılda toplam 270tb veri yazmış okumuş

soğutma ile alakası yok o zaman.
Müsait olunca elindeki eski ssd yi tak kullan muhtemeelen düzelecektir.
Hocam 1.5k ya 256gb samsung 970 evo alınır mı? %95 sağlık

asqoık9dfrıqwokdfasdasd vallahi bende bilmiyorum kral 3 yılda toplam 270tb veri yazmış okumuş

Hocam 1.5k ya 256gb samsung 970 evo alınır mı? %95 sağlık
aslaaa...
Şu an elinde ne varsa onu kullan.
taksana eski ssd yi.

aslaaa...
Şu an elinde ne varsa onu kullan.
taksana eski ssd yi.
Şuan o laptopa takılı ya içinde bir sürü bilgi var taksam format atmamda gerekicek. Biraz baktımda 500gb Samsung 970 evo pluslar 2k filan onlar olrmu DRAM li olsun istiyorum

Eskisinide satsam 1k say 1000 e gelmiş olur

Şuan o laptopa takılı ya içinde bir sürü bilgi var taksam format atmamda gerekicek. Biraz baktımda 500gb Samsung 970 evo pluslar 2k filan onlar olrmu DRAM li olsun istiyorum

Eskisinide satsam 1k say 1000 e gelmiş olur
m2 ise bu şekilde olur.

m2 ise bu şekilde olur.
1768655139466.webp

Evet bundan kökten çözer inş sorunu

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Geri