Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,696 En İyi Cevap 11 Reaksiyon skoru 25,884 3 Haziran 2020 #1 beyler birine göndermek istiyorum fakat hata veriyor video açılmıyor virüs taraması diyor o olmasada hata oluştu diyor video açılmıyor nasıl düzeltirim acil?
beyler birine göndermek istiyorum fakat hata veriyor video açılmıyor virüs taraması diyor o olmasada hata oluştu diyor video açılmıyor nasıl düzeltirim acil?
KTimur 80+ Silver Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 2,008 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 5,079 3 Haziran 2020 #2 ''Bu video şu anda kullanılamyor'' diyorsa biraz beklemen gerek bende de açılmıyordu 10-15Dk bekleyince açıldı.Videolar yüklendikten sonra işleniyor. Google Drive'da videoları depolama ve oynatma - Bilgisayar - Google Drive Yardım İşletmeniz için gelişmiş Google Workspace özelliklerini kullanmak ister mis support.google.com
''Bu video şu anda kullanılamyor'' diyorsa biraz beklemen gerek bende de açılmıyordu 10-15Dk bekleyince açıldı.Videolar yüklendikten sonra işleniyor. Google Drive'da videoları depolama ve oynatma - Bilgisayar - Google Drive Yardım İşletmeniz için gelişmiş Google Workspace özelliklerini kullanmak ister mis support.google.com