Neler Yeni

Çözüldü✓ Google hesabımdaki Asus Cihaz

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Arkadaşlar hesabıma giriş yaparken bu gördüğüm şeyi görünce kafamın üzerinden kaynar sular döküldü yanlışmı gösteriyor ben iphone kullanıyorum @Prmy @Halsiz @Kang-Ji Sae Yeong @Realhas the Great@Windows 10 Aşığıyım @SucukEkmek @Repaer@Marshal @Cihangir
7EFC4DC5-17F7-4BA2-91A7-9C8E64457611.jpeg

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Pcden emulatör üzerinden Google hesabına giriş yaptıysan o olabilir, ayrıca hesap şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Arkadaşlar hesabıma giriş yaparken bu gördüğüm şeyi görünce kafamın üzerinden kaynar sular döküldü yanlışmı gösteriyor ben iphone kullanıyorum @Prmy @Halsiz @Kang-Ji Sae Yeong @Realhas the Great@Windows 10 Aşığıyım @SucukEkmek @Repaer@Marshal @CihangirAlıntıyı görüntüle
Başka bi telefon bağlı hiç böle bi telefon kullandın mı hayatında veya bu telefon mu bu nasıl telefon markası bide kod geldimi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilm şuan o kadar halsizim ki gözüm bile kararıyor yardım edemediğim için özür dilerim affet bücüşümm..

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Adı üstünde nickin @Halsiz ise sen de halsiz olursun. Kedi nasıl kedi?
KEdi yanımda hatta kucamda oturmuş yıldızları seyrediyoruz balkonda kedi bile bunalımda bezmiş tiksinmiş bıkmış mamayı görünce deil pakedi görünce fırlıor artık yanıma

Top Bottom