Google Pixel 6 alınır mı?

Plant6

80+
Reaksiyon skoru
16
Sahibinden.com üzerinden Google Pixel 6 almayı düşünüyorum ancak aklımda bazı sorular var.

Bildiğiniz gibi Pixel serisi Türkiye'de bulunmuyor ve sahibinden.com'da bulunan telefonlarda yurt dışı cihazları. Sizce 2.el yurt dışı cihazı alınır mı?
Bir forumda bu cihazın imei kaydının yapılmadığını söylüyorlardı. Biraz araştırdım ancak pek bir şey bulamadım, Pixel 6 imei kaydı yaptırılabiliyor mu?
Kayıt sorun olursa bu telefon yerine Huawei Nova 9 alınır mı? (Huawei'de ikinci el. Android servisleri benim için sorun değil.)

Sahibinden.com üzerinden Google Pixel 6 almayı düşünüyorum ancak aklımda bazı sorular var.

Bildiğiniz gibi Pixel serisi Türkiye'de bulunmuyor ve sahibinden.com'da bulunan telefonlarda yurt dışı cihazları. Sizce 2.el yurt dışı cihazı alınır mı?
Bir forumda bu cihazın imei kaydının yapılmadığını söylüyorlardı. Biraz araştırdım ancak pek bir şey bulamadım, Pixel 6 imei kaydı yaptırılabiliyor mu?
Kayıt sorun olursa bu telefon yerine Huawei Nova 9 alınır mı? (Huawei'de ikinci el. Android servisleri benim için sorun değil.)
6 pro kullandım 2 ay. Daha 2 gün önce sattım. İnanılmaz güzeldi.

6 pro kullandım 2 ay. Daha 2 gün önce sattım. İnanılmaz güzeldi.
bende beğeniyorum google pixel serisini ama Türkiye kaydını nasıl yaptırdınız imei kaydına o kadar para vermek yerine gidip başka telefon almayı tercih ederim

bende beğeniyorum google pixel serisini ama Türkiye kaydını nasıl yaptırdınız imei kaydına o kadar para vermek yerine gidip başka telefon almayı tercih ederim
Kayıt sadece pasaporta yapılıyor. Kayıtsız 4+4 şeklinde 8 ay yasal bir şekilde kullanabilirsiniz.

O zaman Huawei Nova 9 almak durumunda kalıyorum. Pixel serisi bir gün ülkemize gelir umarım.
Altyapısız zor hocam. Öyle telefon getirmekle olmuyor. Servis altyapısı da kurması lazım.

ee 4 ay ne yapacağım aldım diyelim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amerika'da pazar payı sadece 2% imiş bence Türkiye gibi ülkede daha çok satar bence
Valla hocam bence de gelsin ama zor gibi :D

@Perfectshot06 hocam sizce Huawei Nova 9 alınır mı peki? Her türlü bunu alacağım ama yine de sormak lazım :D.

Geri