Google Pixel 9 Pro va Xiaomi 15

Hocam bide çok büyükler. İticiler bana göre. Pixel 9 pro, huawei gibi markaların tasarımı hoşuma gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam XL yazmayı unutmuşum işte. Nasıl fiytına göre çift hat kayıtlı global.
bendede 6.7 üstü çok büyük geliyor elim büyük bana ideal herkes tercihine göre alıyor samsung 25 edge geniş ama çok ince bakabilirsin :D
1749910655441.webp

huwei honor güzel .
huaewei istiyorsan benzeri honor al yazılım problemi yaşama iğrenç o konuda huawei.
Honor magic 7 Proya baktımsa bütçemi aşıyor. Normalde kaydı açılsa direkt oneplus 13 alıp geçerim ama bence kamerada Pixel 9 Pro XL zoom dışında 15 ultradan da iyi.

Pro'nun büyüğü, çok ufak farklar dışında bir fark yok. Stokta yok diyor ama normal fiyat.
Gelicekmiş hocam. Kaydı güvenilir mi?

bendede 6.7 üstü çok büyük geliyor elim büyük bana ideal herkes tercihine göre alıyor samsung 25 edge geniş ama çok ince bakabilirsin :D
Alıntıyı görüntüle
Hocam S24 ultra alıcaktım YD kaydı açılınca ama hem çok büyük, kenarları ve renkleri çok yapay. Bence Android'de en doğal renkler xiaomi ve pixel telefonlarında.

Alıntıyı görüntüle
Hocam yazılım kayıtlı güvenilir mi?

Honor magic 7 Proya baktımsa bütçemi aşıyor. Normalde kaydı açılsa direkt oneplus 13 alıp geçerim ama bence kamerada Pixel 9 Pro XL zoom dışında 15 ultradan da iyi.

Gelicekmiş hocam. Kaydı güvenilir mi?
orası öyle saçma sapan marka modeller ne bicim özellikler var :D :D kullandıkları parça nirvana
örnek TECNO Camon 30 Pro 12+12 ram sony lens felan dolby vision 21 bin tl.
nothing coğu iphone dağa iyi kamera sahip ama ısınıyor garip yani piyasa şuan adam saymadın mal baş yarıyor :D

Hocam S24 ultra alıcaktım YD kaydı açılınca ama hem çok büyük, kenarları ve renkleri çok yapay. Bence Android'de en doğal renkler xiaomi ve pixel telefonlarında.

Hocam yazılım kayıtlı güvenilir mi?
yazılım derken imei mi ? kçk mı diyorsun ?
3 yöntem var
1 server kaydı.
2.imeil kaydı.usb ile belli zaman geçince acılıyor.
3.kapak acılarak direnç kaydı. en sağlamı bu ama kapak açılıyor.
4 diyelim çift hat olunca 6 ay birine 6 ay birine takarak 1 sene kullabiliyorsun.
seneye 0 lanıyor birdağa kullanıyorsun.
5.en kötü yöntem passport kazık fiyat kaydı :D
telefon modele göre değişiyor bu yöntemler . 0lamada giden yöntemler mevcut.

Son düzenleme:
orası öyle saçma sapan marka modeller ne bicim özellikler var :D :D kullandıkları parça nirvana
nothing coğu iphone dağa iyi kamera sahip ama ısınıyor garip yani piyasa şuan adam saymadın mal baş yarıyor :D

Yazılım kayıtlı diyor. Bu ye cihaz. NFC var diyo. Sıfırlama, güncelleme yapılır diyo

Bide hocam XL büyükmüş dediği gibi normali daha iyi küçük hem. Siyah modeli 36k sizce iyi mi? Çift hat kayıtlı

XD knk pixel serisine geçeceğim ya. Her konuda Xiaomi 15 den daha iyi işlemci dışında. Kompakt olmasıda avantaj. Gece çekimleri en iyi telefonmuş herhaldd
yukarda kayıt işini mesajı düzenledim bak.

XD knk pixel serisine geçeceğim ya. Her konuda Xiaomi 15 den daha iyi işlemci dışında. Kompakt olmasıda avantaj. Gece çekimleri en iyi telefonmuş herhaldd
Hocam yani siz bilirsiniz ben bir şey diyemem sizin tercihinizde 15 de kompaktdı pixel 9 pronun boyutlarını özelliklerini bilmiyorum ama bana çok iyi gibi gelmemişti özellikle işlemci olarak.

Geri