🔥İndirim GOOVE Wifi + Bluetooth Ampul 800lm 279 Lira

Android kullanıyorsan osram kumandası bozulduğunda kumanda uygulamaları var onlarla kontrol ediliyor. Hatta kızıl ötesi olan her cihazda kontrol edebilirsin.
Hocam ben onu denedim ama gerekli donanımlar telefonumda yokmuş sanırım. IR ya da RF gönderebilmesi gerekiyormus telefonun kontrol sağlayabilmesi için.

Lamba gayet güzel çalışıyor oda için parlaklık yeterli sesli komut için uygulamayı telefonunuzdan google home ve asistana bağlayarak yatarken ışık aç kapa renk değiştir parlaklık gibi seçeneklere sesle komut verebilirsiniz.

Aga 2000 lümen filan lazım bana bunlar ışıtamıyor odayı. Ama fiyatına göre iyiymiş

Arkadaşlar ampulleri bugün alabildim şirketten. Şu an deneme yapıyorum 15 dakikadır kurcaladım bayaa ve şunu net olarak söyleyebilirim ki beleşe almışız.

Hocam odanız kaç M2 beyaz ışık yetiyor mu oda için

Hocam yanlış bilmiyorsam 10-12 metrekare. Fazlasıyla yetiyor hatta %40 a falan çekiyorum. Eskiden kullandığım kumandalı Osram renkli modlarda gece lambası kadar aydınlatabiliyordu ama bu maaşallah gece klübüne çeviriyor ortalığı.

Tekrardan 299a düşünce aldım son 5 6 yıldır aldığım en iyi ürün olabilir almak isteyen varsa kacirmasın 800 lümen kullanıyorum 12m2 odam için tam yetti çoğu zaman parlaklığı kısıyorum Google asistan sesli komut olayı ile evin büyücüsü oldum
1000056136.webp

Geri