🔥İndirim GOOVE Wifi + Bluetooth Ampul 800lm 279 Lira

2 adet aldım hocam eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap açtıysan SELAM150 Kodunu kullan hiç biryerde yazmıyor gizli kod gibi :ROFLMAO:
benim ki eski hesap kaç kere alışberiş yaptım bu başka

2 adet aldım hocam eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap açtıysan SELAM150 Kodunu kullan hiç biryerde yazmıyor gizli kod gibi :ROFLMAO:
Eyw hocam kullandım kodu 2 tane yapıştırdım

1 tane aldım bakalım.

Geçen hafta 150ye aldım dört gündür kullanıyorum. Telden pcden kontrol ediyorum siriye ekledim otomasyon kurdum. Beyazı cok guzel. Sarıyla arasında baya renk var. Bu fiyatlara çok fiyat performans. Uygulaması mükemmel. Önceden başkalarının yaptığı diy projeleri kopyalayabiliyoruz. Alınabilecek en mantıklı cihaz +++

Bende alt limitsiz 150 liralık bir kupon da tanımlıydı. Ancak kuponu uygulayınca fiyatı 300 e çekti. 2 tane aldım 450 liraya. Şu an kumandalı Osram kullanıyorum ama kumanda bir süre sonra gg oluyor o yüzden bu daha mantıklı geldi.

Edit: Satıcı Mediamarkt. Kendi sitesinde de 300 liraymış ama kargo da çıkıyor sanırım oradan alınca. Vatanda da 300 lira görünüyor.

Link...
Android kullanıyorsan osram kumandası bozulduğunda kumanda uygulamaları var onlarla kontrol ediliyor. Hatta kızıl ötesi olan her cihazda kontrol edebilirsin.

sırf merakımdan aldım ben de 150 liraya gelmiş oldu bana da kod ile birlikte konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler

Geri