Neler Yeni

görev yöneticisindeki "program" adlı program nedir?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Sağ tık dosyayı görüntüle yap

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Niye tarama önerildi bilmiyorum. Neden konumunu öğrenmeyi kimse sormadı onu da bilmiyorum Sağ tık dosya konumu aç veya özellikler
Mesaj otomatik birleştirildi:

.1.png

İşe yaramazsa attığım ss deki başlangıç türü ve komut satırını etkinleştirip bakın. Her bilinmeyen sistem dosyasına tarama yapmaya gerek yok. Sorunu anlamadan çözüme gitmek kadar saçma bir şey de yok.

Son düzenleme:
Sildiğin bir programın kalıntısı. Aynısı benim de başıma gelmişti. CCleaner ile temizlenebiliyor. O pragramı Kayıt Defteri'nde bulup, oradan silmen lazım. Ancak o zaman kaybolur.

Şu an CCleaner kullanmıyorum bu yüzden tam hatırlamıyorum ama şöyle olması lazım. CCleaner - Araçlar - Başlatma- Windows bölümüne gidin. Orada açılışta başlayan uygulamarı gösterir. "Program" öğesini bulun ve sağ tıklayarak Kayıt Defteri'nde göster seçeneğine tıklayın. Kayıt Defteri ile aç'ta olabilir. Kayıt Defteri üzerinden öğeyi silin.

sws9912

80+ Silver
Niye tarama önerildi bilmiyorum. Neden konumunu öğrenmeyi kimse sormadı onu da bilmiyorum Sağ tık dosya konumu aç veya özellikler

Alıntıyı görüntüle
İşe yaramazsa attığım ss deki başlangıç türü ve komut satırını etkinleştirip bakın. Her bilinmeyen sistem dosyasına tarama yapmaya gerek yok. Sorunu anlamadan çözüme gitmek kadar saçma bir şey de yok.
Sağol virüs muhtemelen çünkü sağ tıkladığım da dosya konumunu göremiyordum komut satırı ile gördüm.

Ama orada ki komut satırına girdim o klasör yok muhtemelen silinen bir dosyanın parçasıymış.

Top Bottom