görev yöneticisindeki "program" adlı program nedir?

Niye tarama önerildi bilmiyorum. Neden konumunu öğrenmeyi kimse sormadı onu da bilmiyorum Sağ tık dosya konumu aç veya özellikler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.1.png

İşe yaramazsa attığım ss deki başlangıç türü ve komut satırını etkinleştirip bakın. Her bilinmeyen sistem dosyasına tarama yapmaya gerek yok. Sorunu anlamadan çözüme gitmek kadar saçma bir şey de yok.

Son düzenleme:
Sildiğin bir programın kalıntısı. Aynısı benim de başıma gelmişti. CCleaner ile temizlenebiliyor. O pragramı Kayıt Defteri'nde bulup, oradan silmen lazım. Ancak o zaman kaybolur.

Şu an CCleaner kullanmıyorum bu yüzden tam hatırlamıyorum ama şöyle olması lazım. CCleaner - Araçlar - Başlatma- Windows bölümüne gidin. Orada açılışta başlayan uygulamarı gösterir. "Program" öğesini bulun ve sağ tıklayarak Kayıt Defteri'nde göster seçeneğine tıklayın. Kayıt Defteri ile aç'ta olabilir. Kayıt Defteri üzerinden öğeyi silin.

Niye tarama önerildi bilmiyorum. Neden konumunu öğrenmeyi kimse sormadı onu da bilmiyorum Sağ tık dosya konumu aç veya özellikler

Alıntıyı görüntüle
İşe yaramazsa attığım ss deki başlangıç türü ve komut satırını etkinleştirip bakın. Her bilinmeyen sistem dosyasına tarama yapmaya gerek yok. Sorunu anlamadan çözüme gitmek kadar saçma bir şey de yok.
Sağol virüs muhtemelen çünkü sağ tıkladığım da dosya konumunu göremiyordum komut satırı ile gördüm.

Ama orada ki komut satırına girdim o klasör yok muhtemelen silinen bir dosyanın parçasıymış.

Geri