Görüntü alamıyorum.

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Arkadaşlar h61m anakart olan bilgisayarın anakartını söktüm yerine amd anakart taktım bağlantıların hepsi normal powera basıyorum görüntü hiç gelmiyor. Ramlerden kaynaklıdır dedim başka ram taktım yine aynı bu anakartın çalıştığını biliyorum başka bir kasaya daha önce takmıştım problem olmadı ama bunda sorun var

Arkadaşlar h61m anakart olan bilgisayarın anakartını söktüm yerine AMD anakart taktım bağlantıların hepsi normal powera basıyorum görüntü hiç gelmiyor. Ramlerden kaynaklıdır dedim başka RAM taktım yine aynı bu anakartın çalıştığını biliyorum başka bir kasaya daha önce takmıştım problem olmadı ama bunda sorun var
İşlemci fanin donuyor mu?

PSU yetmeyebilir yada girişleri iyice kontrol edin

Arkadaşlar h61m anakart olan bilgisayarın anakartını söktüm yerine AMD anakart taktım bağlantıların hepsi normal powera basıyorum görüntü hiç gelmiyor. Ramlerden kaynaklıdır dedim başka RAM taktım yine aynı bu anakartın çalıştığını biliyorum başka bir kasaya daha önce takmıştım problem olmadı ama bunda sorun var
bağlantıları tekrar gözden geçirin, ekran kartının yerini değiştirip deneyin farklı kablo ve farklı giriş ile denermisiniz?

Kablolara dikkat kankam.

İşlemci fanin donuyor mu?
Dostum işlemci fanı donmuyor. Dünden beri uğraşıyorum. Kabloları değiştirdim ekran kartı çalışıyor. Başka anakart taktım ve ona 2100 işlemci taktım. Görüntü geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolara dikkat kankam.
Çok değiştirdim kablo

kabloları kontrol et. ekran kartında sıkıntı olabilir
Kablo ve ekran kartı sağlam

bağlantıları tekrar gözden geçirin, ekran kartının yerini değiştirip deneyin farklı kablo ve farklı giriş ile denermisiniz?
Hepsini yaptım dostum

PSU yetmeyebilir yada girişleri iyice kontrol edin
Şimdi dostum psu konusunda h61m anakart ve 2100 işlemci taktım çalıştı. Gt220 var ekran kartı psu 350 w. Ama ga-f2a55m-ds2 anakarta işlemci olarakta a8 5600k var gt220 ekran kartı aynı yine sadece anakart ve işlemci değişiyorum görüntü gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,421
Üyeler
188,422
Son üye
arasonaldo
Geri