Neler Yeni

GÖRÜNTÜ GECİKMESİ PROBLEMİ (INPUT LAG)!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan DOĞAN
Bilgisayarımı itopya üzerinden hazır sistem olarak aldım. aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum. rekabetçi oyun sevdalısıyım. bu bilgisayarı aldıktan sonra rekabetçi oyunlarda görüntü gecikmesi yaşadığımı farkettim.
sistemim şu şekilde;
360hz zowie monitör (2566k)
i5 13400F
4060 ti 8gb
rampage 600w 80+ bronze psu
h610m K ddr4
32gb ram ddr4
pc de birşeylerin yeterli olmadığı kanaatindeyim. anakart ve psu düşük bütçeli yada yetmiyor olabilir fakat bir bilgim olmadığı için bunu paylaşma gereği duydum. fps oyunlarında 60hz oynayan rakiplerim bana rahatlıkla oyunu dar edebiliyor fakat ben onları ekranda göremiyorum bile. bunun üzerine ekranda bulanıklık, pixelleşme ve geç tepki sorunlarım var. 3 farklı monitör test ettim hepsinde aynı sorun vardı. sorun kesinlikle monitör olamaz. aynı sistemi arkadaşımda topladı ondada bu sorunların aynısı mevcut. yani burada sorun ne tam olarak? tam performans alabilmem için ne yapılması gerekiyor? her oyunda 300 400 fps rahatlıkla alabiliyorum fakat görüntü gecikmesinin sebebi nedir? 1 ay sonra anakart ve psu yu değiştirmeyi düşünüyorum. umarım boş yere harcama yapmamış olurum. çünkü sistemimde kalitesiz olan tek şey anakart ve psu. Çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum.

Top Bottom