Çözüldü✓ GÖRÜNTÜ NEDEN GELMİYOR ?

Anakart üzerindeki ışığın yanında ne yazıyor onu okumalısın.
İşlemci soğutucunun fanının kablosunu CPU_fan kısmına taktığından emin ol sys_fan değil.

İşlemciyi yanlış takmadım neye bakayım tam olarak
İşlemci hatası alıyorsunuz. İşlemciyi yanlış takmış olabilirsiniz. Soğutucuyu söküp resim atmanız mümkün mü?

İşlemci hatası alıyorsunuz. İşlemciyi yanlış takmış olabilirsiniz. Soğutucuyu söküp resim atmanız mümkün mü?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Bünyamina
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle açmayı deneyeyim mi

Ekler

• BA2BD9A0-4F83-4D90-9570-CCC496B95558.jpeg
    BA2BD9A0-4F83-4D90-9570-CCC496B95558.jpeg
    2 MB · Hit: 39
kasanın arkasıyla ne alaksı var cpu yada ram ısıgı yanıyor ınsanları bosuna ugrastırmayalım yok kasanın arkası yok kasanın ustu dıye bılıyosak konusalım
İşlemci ışığı

Hocam o ışık bende de yanıyor sürekli. Ekran kartını değiştirince görüntü gelmemişti. Display Port kablonuz varsa onunla bağlamayı deneyin eğer yoksa diğer HDMI portuna bağlayın. Bir de monitörünüzün giriş sokeyini deneyin. Büyük ihtimal sorun kablonuzda.

Hocam o ışık bende de yanıyor sürekli. Ekran kartını değiştirince görüntü gelmemişti. Display Port kablonuz varsa onunla bağlamayı deneyin eğer yoksa diğer HDMI portuna bağlayın. Bir de monitörünüzün giriş sokeyini deneyin. Büyük ihtimal sorun kablonuzda.
Kabloda herhangi bir sorun yok dün görüntü geldi biosa

Kabloda herhangi bir sorun yok dün görüntü geldi biosa
Hocam aynı şekilde benzer bir sorunla bende karşılaştım. Ekran kartını değiştirince görüntü geldi sonra siyah ekranda açılıyordu. B550 anakartlar da o beyaz ışığın yandığı çok insan var. Benim sorunum kablonun monitöre giren soketindeydi hafif hareket ettirince görüntü gidiyordu. Geldiğinde ışık yine yanıyordu. 6 aydır yanıyor hatta :D Işık sizi yanlış yönlendirmesin o yüzden söyledim.

Normalde o ışıkların sırayla yanıp en son boot ışığının yanıp sistemin açılması ve o ışıkların sönmesi gerekiyor. Ramları oturtamamış olabilir misiniz?

Normalde o ışıkların sırayla yanıp en son boot ışığının yanıp sistemin açılması ve o ışıkların sönmesi gerekiyor. Ramları oturtamamış olabilir misiniz?
Adamsın ram tam oturmamış şimdi kurup deniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,673
Üyeler
203,923
Son üye
elijahkerpy
Geri