Görüntüde Siyah Ekran olması

ErayGg

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Arkadaşlar,

Sistem olarak:
Kasa; MSI MAG PANO M100R White
Anakart; MSI B650M Project Zero AMD White
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID A13 360
Power: Thermaltake Toughpower GT750W 80+ gold White
işlemci: AMD Ryzen 7 7800x3d
Ekran Kartı: ZOTAC 4070 Super
Ram: XPG Lancer White 32 GB 6400 MHz
SSD: Lexar NM620X 2TB M.2 NVMe kullanılmaktadır.

Sistemde yeni bir monitör (2k-210HZ) almamla birlikte 3-5 sn'lik siyah ekran hatalarıyla karşılaştım ve monitörü servise gönderdim. Monitör servisteyken başka bir marka monitörle (180 Hz ) civarlarında test yaptığımda sorun ondada yaşandı. Şuan ekran kartım serviste ve ilk seferde sorunu yakalayamadıklarını söylediler ve ardından tekrar servise verdim. Bu noktada bana destek verebilir misiniz ? Sorun nerede kaynaklanıyor olabilir.

Merhaba Arkadaşlar,

Sistem olarak:
Kasa; MSI MAG PANO M100R White
Anakart; MSI B650M Project Zero AMD White
Sıvı Soğutucu; MSI MAG CORELIQUID A13 360
Power: Thermaltake Toughpower GT750W 80+ gold White
işlemci: AMD Ryzen 7 7800x3d
Ekran Kartı: ZOTAC 4070 Super
Ram: XPG Lancer White 32 GB 6400 MHz
SSD: Lexar NM620X 2TB M.2 NVMe kullanılmaktadır.

Sistemde yeni bir monitör (2k-210HZ) almamla birlikte 3-5 sn'lik siyah ekran hatalarıyla karşılaştım ve monitörü servise gönderdim. Monitör servisteyken başka bir marka monitörle (180 Hz ) civarlarında test yaptığımda sorun ondada yaşandı. Şuan ekran kartım serviste ve ilk seferde sorunu yakalayamadıklarını söylediler ve ardından tekrar servise verdim. Bu noktada bana destek verebilir misiniz ? Sorun nerede kaynaklanıyor olabilir.
Kabloyu değişmeyi denedin mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya sadece oyun oynarken yük altında iken mi görüntü gidiyor boş takılırkende gidiyor mu

Veya sadece oyun oynarken yük altında iken mi görüntü gidiyor boş takılırkende gidiyor mu
İlk başlarda oyun oynarken oluyordu. Daha sonrasında youtube video izlerkende olmaya başladı.

DP farklı kablolarla denediğim esnada da görüntü gelmediği oldu.

Sorun hala çözülemedi bu konu hakkında önerisi olabilecek var mı ? Tabi başına gelen birileri vardır paylaşırlarsa belki bana bir çözüm yolu olur.

Geri