GÖRÜNTÜM OYUNLARDA DONUYOR KİTLENİYOR

Reaksiyon skoru
0
Yeni bir bilgisayar toplamıştım yaklaşık 8 9 ay önce. Bilgisayarımda oyundayken görüntüm donuyor. Ram testi yaptırdım + burning test yaptırdım her hangi bir hata alamadım oyunun destek bölümüne de yazdığımda
hiç bir şeyin olmadığını bilgisayarcıya götürmemi söylediler. Acaba sorun neyde olmuş olabilir ?
aa.webp
bb.webp

Donma yaşadığında bilgisayarı yeniden başlat ve windows olay görüntüleyicisine gidip neler olduğuna bir bak. Ardından buraya ekran görüntüsü gönder ki neler olup bittiğine bakalım.

Oyun donuyor gidip her hangi bir şeyi yönetici olarak çalıştır dediğimde oyun düzeliyor. Bunu gün içinde 20 30 kere yaşıyorum @omersrn

Ekler

• hata1.webp
    hata1.webp
    101.8 KB · Hit: 83
  • hata2.webp
    hata2.webp
    115 KB · Hit: 118
Metin2 oynuyorsun. Bu seninle ilgili değil tamamen oyunla alakalı. Rx460 ile bende aynı sorunu yaşamıştım. Adrenalin sürücü ile bu sorun oluyordu. Eski bir sürücü kurup çözmüştüm.

Az önce bilgisayarımda league of legends oyunu 1 kere hata verdi ve tekrar bağlanmaya çalıştım bu sefer ekran görüntüm dondu bilgisayarda hiç bir şey yapılmadı reset atmak zorunda kaldım. Yaklaşık 20 30 hata aynı anda vermiş gördüğünüz gibi ne yapmam gerekiyor. Tüm oyunlarda geçerli şekilde bu oluyor.

Ekler

• lolhata.webp
    lolhata.webp
    100.6 KB · Hit: 74
  • lolhata2.webp
    lolhata2.webp
    120.1 KB · Hit: 71
Geri