Bana da oluyor o ya küçük noktacıklar nereye giderse oraya geliyor leke gibi şeylerVe hatta gözün başka bir yere dönğnxey o da hareket ediyor. Biliyorum bende de var ciddiye almamıştım ben de bir gideyim.
Komik mi?5 ölü piksele kadar sorun yok devam.
Evt?Komik mi?
sağlığın şakası mı olur ?
Astigmat nedir ?Bana da oluyor aşırı nadir genelde uykusuzken
Baktığım yer siyah oluyor hiçbirşey göremiyorum yazı varsa dibine bile girsem gözükmüyor
Sebebi göz kuruluğu damlası var damlatıyorum geçiriyor
Doktor yazdı ilacı
Astigmat var ise olması daha muhtemel diye biliyorum
sağlığın şakası mı olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Astigmat nedir ?
Bana siyah değilde böyle açık sarı noktalar dolaşıyor arada bir gözümde,20 saniye falan sonra gidiyor dert etmene gerek yok.Arkadaşlar troll konu değil, başlığa ne yazacağımı bilemedim. Bazen bazı yerlere baktığımda karıncalanan küçük siyah bir nokta beliriyor görüşümde. Mesela bir tabelaya bakıyorum diyelim, baktığım yerin herhangi bir yerinde siyah bir nokta beliriyor. Bu, ara sıra oluyor ve nedenini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
kullanıcı hatası diye tahmin ediyorum kardesim ama sen yine de bi garantiye yollayıp şansını deneArkadaşlar troll konu değil, başlığa ne yazacağımı bilemedim. Bazen bazı yerlere baktığımda karıncalanan küçük siyah bir nokta beliriyor görüşümde. Mesela bir tabelaya bakıyorum diyelim, baktığım yerin herhangi bir yerinde siyah bir nokta beliriyor. Bu, ara sıra oluyor ve nedenini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Gözlerin bozuluyor. İleride daha da ileri seviye bozulmalar olacak. Telefon veya tablete çok yakından bakmaktan kaynaklı. Sana lens veya gözlük gerekecek.Arkadaşlar troll konu değil, başlığa ne yazacağımı bilemedim. Bazen bazı yerlere baktığımda karıncalanan küçük siyah bir nokta beliriyor görüşümde. Mesela bir tabelaya bakıyorum diyelim, baktığım yerin herhangi bir yerinde siyah bir nokta beliriyor. Bu, ara sıra oluyor ve nedenini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?