Kesinlikle çok yüksek o zaman 90 derece. Yakın zamanda bakımlarını yaptın mı ? birde kasanın havalandırması nasılmasaüstü hocam a770
kasanın önü mesh değil ekran kartı yeniHer türlü yüksek bir sıcaklık 90 derece. Yine de bazı laptoplar o sıcaklıklarda çalışıyor soğutması yeterince iyi olmadığı için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle çok yüksek o zaman 90 derece. Yakın zamanda bakımlarını yaptın mı ? birde kasanın havalandırması nasıl
Mesh olmasada bu kadar yükseklik normal değilkasanın önü mesh değil ekran kartı yeni
önü mesh değil arkadaki fanın yönü yanlış olabilir. Çakmakla kontrol eder misin egzoz fanı içeri mi üflüyor dışarı mıkasanın önü mesh değil ekran kartı yeni
Daha önce öyle bir problem var mıydı yoksa yeni mi oldune yapmalıyım?
sıvaklık testini yeni yaptım öncesini bilmiyorumDaha önce öyle bir problem var mıydı yoksa yeni mi oldu
dışarı hocamönü mesh değil arkadaki fanın yönü yanlış olabilir. Çakmakla kontrol eder misin egzoz fanı içeri mi üflüyor dışarı mı
kasanın kapağını açıp o şekilde test eder misin. Kasa havalandırmasında mı problem var yoksa ekran kartında mı öğrenmiş oluruzsıvaklık testini yeni yaptım öncesini bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dışarı hocam