%70 te bir tık anormal e tabii oynadığın oyunun ve aldığın fps'nin de katkısı var adana da yanıyor şu anda normal sayılabilir.
Kasan nedirfurmarcta hocam yani hem kasası küçük klimada olmayınca yanıyor cihaz

%70 te bir tık anormal e tabii oynadığın oyunun ve aldığın fps'nin de katkısı var adana da yanıyor şu anda normal sayılabilir.
Kasan nedirfurmarcta hocam yani hem kasası küçük klimada olmayınca yanıyor cihaz
Hocam bendede
Kasan nedir

yok hocam sıfır2. el aldıysan içini açıp bi toz bakımı yaparsan %70 lerden %50-60 a düşebilir fan hızı.
kasa ve psu kötü değil bu sıcakta doğal o zamanaynısını bulamadımda bunla sadece ön tarafı farklı dıye bılıyorum 2 fanlı ekran kartı anca sığıyor![]()
Vento VG12AL FSP 750W 80+ Bronz Gen5 4x120mm RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam sıfır
40 derecenın altını görmuyorku kısın 62lerde gezıyordukasa ve psu kötü değil bu sıcakta doğal o zaman![]()
benim kartım da 38-42 takılıyor yükte 65-70 oluyor bu sıcaklıklar normal bu aylarda, benim ki bir tık iyi bir marka o yüzden daha iyi olması doğal.40 derecenın altını görmuyorku kısın 62lerde gezıyordu