Gpu kullanımı 0'a düşüyor ve ısınıyor

Aladule

80+
Reaksiyon skoru
19
Herkese merhabalar. Başlıkta da bahsettiğim gibi ekran kartı kullanımı anlık olarak düşüş yaşıyor.Özellikle pubg oynarken anlık kullanım düşüşleri yaşıyorum ve kasa camı kapalıyken sıcaklık 80 dereceyi görüyor.Kasa rampage spectra tempered glass. Bir egzoz fanı mevcut ve iki adet fan da kasa önünde var.Camı açtığımda 75 civarlarına düşüyor sıcaklık. Aynı şekilde Gta 5 oynarken de gpu kullanımında düşüşler oluyor.Sistemden çok anlamadığım için beni aydınlatırsanız sevinirim.
Sistem: Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 570 4GB OC 256Bit
i3 9100f 8 gb ram

GTA 5 optimizasyonu kötü deniyor.
Oyun kasıyor mu?Sadece sayı mı öyle?

kardeşim PSU nun yeterli TDP değerini sağladığına yada içinde herhangi bir sorun olmayıp yeterli ve dengeli gücü verdiğine emin misin ? kontrol et istersen

kardeşim PSU nun yeterli TDP değerini sağladığına yada içinde herhangi bir sorun olmayıp yeterli ve dengeli gücü verdiğine emin misin ? kontrol et istersen
PSU 500w 80+ rampage .Yeterli mi bilmiyorum. Dengeli güç konusunu açar mısınız biraz pek anlamıyorum sistemden

PSU 500w 80+ rampage .Yeterli mi bilmiyorum. Dengeli güç konusunu açar mısınız biraz pek anlamıyorum sistemden
sistemdeki kullandıgın parçaların (işlemci, ram, ekran kartı, anakart) bunların tektek kendi websiteleri üzerinden bilgilerine bak TDP (istediği enerji miktarı) değerlerine bak bunları topla örnek veriyorum 500w çıkarsa 550 w bir psu takman fan ve aydınlatmalar içinde yeterli olacaktır

sistemdeki kullandıgın parçaların (işlemci, ram, ekran kartı, anakart) bunların tektek kendi websiteleri üzerinden bilgilerine bak TDP (istediği enerji miktarı) değerlerine bak bunları topla örnek veriyorum 500w çıkarsa 550 w bir psu takman fan ve aydınlatmalar içinde yeterli olacaktır
Yetiyor.

Bu site üzerinden hesapladım ben de.Arkadaşın da dediği gibi yetiyor mevcut sisteme

Konunun monitör klavyeyle ne alakası var arkadaş? Kablolar falan demişsiniz bide. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Hocam driver windows sürümünüz bios unuz güncel mi? Yazılımsal bir şey muhtemelen.

mouse klavye monitör ve kasa dahil bütün özelliklerini bana yazar mısın bir de kabloları kontrol el eziklik vs. olmasın
ekran kartı:Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 570 4GB OC 256Bit
Anakart: asus prime h310m-k r2.0 intel h310 socket 8.-9.nesil 1151 ddr4 2666mhz anakart
işlemci:Intel Core i3 9100F 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1151 14nm İşlemci
ssd: wd 250 gb + 1tb hardisk
ram: crucial 8gb ballistix sport gray v3 ddr4 2400 mhz
Kasa: Rampage Spectra Tempered Glass Rainbow Fan ve Ledli
güç kaynağı: rampage rmp-500-80p
klavye: Rampage KB-R74 Gökkuşağı Aydınlatmalı USB Oyuncu Q
mouse: everest sgm x7
monitör aoc'nin 60 hz vga girişli eski bir monitörü tam modelini bilmiyorum
Kablolarda bir sıkıntı yok.Zaten sistem de daha 5 aylık vatandan hazır almıştım

ekran kartı:Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 570 4GB OC 256Bit
Anakart: asus prime h310m-k r2.0 intel h310 socket 8.-9.nesil 1151 ddr4 2666mhz anakart
işlemci:Intel Core i3 9100F 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1151 14nm İşlemci
ssd: wd 250 gb + 1tb hardisk
ram: crucial 8gb ballistix sport gray v3 ddr4 2400 mhz
Kasa: Rampage Spectra Tempered Glass Rainbow Fan ve Ledli
güç kaynağı: rampage rmp-500-80p
klavye: Rampage KB-R74 Gökkuşağı Aydınlatmalı USB Oyuncu Q
mouse: everest sgm x7
monitör aoc'nin 60 hz vga girişli eski bir monitörü tam modelini bilmiyorum
Kablolarda bir sıkıntı yok.Zaten sistem de daha 5 aylık vatandan hazır almıştım
Hocam bir önceki mesajımı yanıtlar mısınız rica etsem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,600
Üyeler
197,509
Son üye
Hotmortis78
Geri