Kesmeseker
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Nvdia control panel settings ayarlarını bir atabilir misin ?
Mx-4 önermem akışkan belkide iç parçalara kadar akmıştır bile mx-6 kullan yoğunluğu çok önemli ki o sıraklıklar mx-4'ü direk öldürürProfil açıklamamda yazıyor ve evet yüklü
Arctic MX4
Hocam Bilgisayar 2 yıldır elimde uyumsuzluk veya darboğaz olsa bu zamana kadar olurdu son 1 haftadır çok baş ağrıtan bişey bu sorunda değerlerde aynı yazdığım şekildedir.Afterburner gibi değer izleme uygulamasını açın.
-Gpu kullanımı
-Gpu sıcaklığı
-Gpu işlemci hızı
-Gpu bellek hızı
-Gpu bellek kullanma miktari
-Cpu kullanım oranı
-Cpu sıcaklığı
-Cpu hızı
-Ram kullanma miktari
Bu değerleri açıp, bizle paylaşın.
O zaman herangi bir uyumsuzluk yada vram, ram darboğazı olup olmadığını anlarız.
O zamanHocam Bilgisayar 2 yıldır elimde uyumsuzluk veya darboğaz olsa bu zamana kadar olurdu son 1 haftadır çok baş ağrıtan bişey bu sorunda değerlerde aynı yazdığım şekildedir.
Hocam sorun macundan öncede vardı ama sıcaklıkla alakası olduğunu düşünmüyorumMx-4 önermem akışkan belkide iç parçalara kadar akmıştır bile mx-6 kullan yoğunluğu çok önemli ki o sıraklıklar mx-4'ü direk öldürür
Panel ayarlarımı bilgisayarı aldığımdan beri değiştirmedim sorun son 1 aydır baş gösteriyor son 1 haftadır ciddi baş ağrıtıyorNvdia control panel settings ayarlarını bir atabilir misin ?
O zaman
-Gpu sıcaklığını
-Cpu sıcaklığını
-Gpu işlemci hızını
-Gpu bellek hızını
-Cpu hızını
paylaşın.
Oyundayken atın.Hocam sorun macundan öncede vardı ama sıcaklıkla alakası olduğunu düşünmüyorum
Panel ayarlarımı bilgisayarı aldığımdan beri değiştirmedim sorun son 1 aydır baş gösteriyor son 1 haftadır ciddi baş ağrıtıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
(Arkada Hades Oynuyorum bu arada)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyundayken atın.
Görünürde herangi bir şey gözükmüyor.Alıntıyı görüntüle
Yaşadığım sorunun görüntüsü de böyle oluyor. Performans grafikleri gözükmüyor farkındayım fakat tek değişen şey GPU kullanımı o da %7-11 e düşüyor.
Hocam evet ben Yurtta kalıyorum normalde Üni Öğrencisiyim. Yurtta olunca bütün güncellemeleri durduruyorum internet kısıtlaması yüzünden. Eve geleli 1 ay oldu 1 aydır bu sorun en azından oyunları açınca 1 defa oluyodu ama son 1 hafta da 3-4 oldu son 2-3 gündür de her 5 dakika da bir olmaya başladı.Görünürde herangi bir şey gözükmüyor.
Zaten eskiden olmuyorsa şimdi oluyor yazılımsal sorundur.
Windows tarafını, değiştirdiklerinizi kontrol edin.
Bende gpu yoran oyunlardan bağımsız oluyor kart kullanımı anlık düşüyor ve fps 300-400 den 70-80e kadar anlık düşüyorGPU yoran oyunlarda yapıyor sadece hocam
Amd işlemci kullanıyorum bende amd kaynaklı bir sorun olabilir msi anakart için nvida kart uyumluluğunu arttıran yeni bios çıkarmış zatenAlıntıyı görüntüle
Yaşadığım sorunun görüntüsü de böyle oluyor. Performans grafikleri gözükmüyor farkındayım fakat tek değişen şey GPU kullanımı o da %7-11 e düşüyor.