GPU VE HOTSPOT FARKI

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar furmark testi yaptım Gpu temp ve hotspot arasında 60 derecelik bi fark var bu durum normal mi yoksa sorun ne olabilir. Oyun oynarken günlük 1 kere kapanıp açılıyor sistem işlemci 7800x3d anakart x870p ramlar Lexar 2x16 6000 MHz ekran kartı 4060ti 16gb

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 97
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: VeV1
şimdiye kadar gördüğüm hiç bir testte bu kadar fark olduğunu görmedim enteresan.

Arkadaşlar furmark testi yaptım Gpu temp ve hotspot arasında 60 derecelik bi fark var bu durum normal mi yoksa sorun ne olabilir. Oyun oynarken günlük 1 kere kapanıp açılıyor sistem işlemci 7800x3d anakart x870p ramlar Lexar 2x16 6000 MHz ekran kartı 4060ti 16gb
sürücüyü ddu ile sil tekrar yükle olmazsa önceki sürümü dene

Genelde fark 15-20Derece olur ben de ilk defa gördüm.

Boşta 32 derecede çalışmaz driverlar son sürümse uygulamada sıkıntı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Enteresan

Kart hiç sökülme takılma işlem gördümü ? normal değil

Boşta veya yükteyken illa fark olur ama bu kadar olması saçma. Isınan başka bir bileşen var ekran kartında. Garantisi devam ediyorsa servise ver. Servis bu duruma normal derse bir şey diyemem.

Bu kart açıldı ise düzgün kapatılmamış, fabrika çıkışı böyle ise üretim hatasi düzgün basmıyor blok

165w tdp li bir kartın bu ısıları çıkması mümkün değil ürünü kontrol edin gpu sıcaklığı düşük hotspot çok yüksek anormal bir durum olduğu aşikar

Kart sıfır 1 yıllık işlem görmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci mi ekran kartı mı çekirdek?
Benzer bir durum yaşadık blok termal pede değmiyor aşırı ısınınınca da sistem direkt kapanıyor, garanti varsa verin halletsinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,331
Üyeler
184,145
Son üye
zenitar
Geri