GPX 2 kutu ve mouse seri numarası farklı

gatenhell

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba arkadaşlar,
Kısa süre önce sarı siteden bir GPX 2 aldım, ürün sorunsuz hiçbir şikayetim yok fiyatı da gayet piyasasına uygun bir şekilde aldım, ek olarak da Vatan ürün faturasını aldım bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım satıcı da gayet yardımcı olan satış sonrası da iletişimi kesmeyen birisi hala ulaşabiliyorum.
Ama şimdi fark ettim, kutu üzerinde seri numarasının son rakamı farklı, sadece son rakamı farklı. Kutu üzerinde 244*******9, mouse üzerinde 244*******8 yazıyor. P/N ise 810 ile başlıyor.
Yaptığım testler;
İki seri numarası da Logitech sitesi üzerinde ürün kaydetme kısmında GPX 2 olarak çıkıyor sorunsuz bir şekilde.
Logitech destek kısmındaki canlı destek robotunda iki seri numarasını yazınca aynı ürün çıkıyor.
G-Hub üzerinde mouse görünüyor. Cihaz ayarlarında cihaz sürüm 32.5.29, Lightspeed alıcı 7.2.11 olarak görünüyor.
Dongle üzerinde LED yok, Mouse üzerinde LED var. (Bunu ekledim çünkü Deepseek üzerinde konuyu sorduğumda dongle üzerinde LED olur dedi ama sanırım orjinalinde zaten yok.)
32.000 DPI alıp denedim takılmadan çalışıyor akıcı bir şekilde, farklı DPI değerlerinde de hiçbir takılma olmadı.
G-Hub üzerinde tüm özellikler kullanılabiliyor, tüm değerler görünüyor. 8k Hz, Lod değeri gibi şeyler tamamen çalışıyor.
Ağırlık testi yapamadım ama Skatezler buz mavimsi, grimsi bir renk.
Typce-C yuvasını da görsel olarak iletiyorum.

Sizce ürün sahte mi yoksa Vatan kaynaklı bir depo sıkıntısı mı var ? Mouse eski üretim olarak verilmiş olabilir mi ? Eğer eski üretim verildiyse yeni üretim talep edebilir miyim ? (Ürün alım tarihi 1 Mart 2025)

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-08-18 saat 01.43.31_5f385a7c.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-18 saat 01.43.31_5f385a7c.webp
    144.8 KB · Hit: 25
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye