❌İndirim Bitti! Gratiste Tüm ürünlerde Net %75 İndirim

Bende öyle bir hata çıkmıyor da err max number of client reached, service unavailable ulaşıldı diye uygulama hata atıp duruyor yapacakları uygulamayı verecekleri hizmeti satacakları ürünü ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 dkdır sepette devam et butonuna tıklıyorum ödeme adımına geçemedim, gratis in mobil uygulamasını ve web sitesini hangi firma yaptıysa direk kapatılmalı bu kadar kötü işçilik olamaz
bende fiyat düşmüyor direkt

Alıntıyı görüntüle

TÜM ÜRÜNLERDE NET %75 İNDİRİM BAŞLIYOR
Gratis'in 15. Yılına özel 31 Mayıs'ta 250 TL ve üzeri alışverişe sepette NET %75 İNDİRİM Gratis mağazaları, Online ve Beauty'lerde (Beauty Hizmetler hariç)
Kanka keşke görmeseydim şu konuyu ya ah be kaçırmışm der geçerdim şimdi 40 dakika oldu halen ödeme yapamıyorum sabah sabah sinir stres oldum birazdan gratisi arayıp küfürler yağdırmamak için gerçekten kendimi çok zor tutuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende fiyat düşmüyor direkt
Sistem çalışmıyor çünkü o yüzden düşürmüyor senin sepetindeki fiyatı. Bende düşürüyor ama bir boka yaramıyor ödeme yapılmıyor ki

Bizim halk çok aç olmaya başladı. Eskiden ne güzel kampanyalar forumdakilere ve denk gelene kalıyordu şimdi herkes çalı da bekleyen 10/0/2 Rengar gibi bekliyor.

Mağazaya giderseniz ürünü almak için 10 dk ( tek ürün) ödemek için min 2 saat beklemeniz gerekebilir.
Esir olduk yeminle.

Geri